B450M S2H için HDD önerisi

ilaydajess

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Anakartım Gigabyte B450M S2H. Halihazırda SSD bulunuyor ve ek olarak HDD almak istiyorum. SATA girişleri zaten mevcut. İnternetten sipariş vereceğim ancak emin olamadım. SATA girişli HDD notebook içindir diyor. Satıcı masaüstü için uygun değildir demiş. Bir türlü bulamadım. 250-320 GB düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Sipariş verip arkadaşa taktıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Anakartım Gigabyte B450M S2H. Halihazırda SSD bulunuyor ve ek olarak HDD almak istiyorum. SATA girişleri zaten mevcut. İnternetten sipariş vereceğim ancak emin olamadım. SATA girişli HDD notebook içindir diyor. Satıcı masaüstü için uygun değildir demiş. Bir türlü bulamadım. 250-320 GB düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Sipariş verip arkadaşa taktıracağım.

Bütçen var ise bir kere al ömürlük olsun.
Ayrıca ön belleği yüksek bir disk alman daha iyi.

Bütçen var ise bir kere al ömürlük olsun.
Ayrıca ön belleği yüksek bir disk alman daha iyi.

Barracuda mı ömürlük?

Barracuda mı ömürlük?

O modeli örnek verdim canım 256 MB'lik ön belleği ve 2 TB'lik WD'nin Black modelleri var ona da bakılabilir.

Bunu al. HDD olarak günümüzde 1TB altında alınması boşa para harcamak gibi bir şey bana göre. Hem onlar yenilenmiş oluyor.
Bu model çok iyi modeldir şüpheniz olmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı