B450M-S2H ile B850M-K anakartların güç girişleri aynı mıdır?

Çok ısınan bir işlemci değil sanırsam o yüzden pek fan almayı düşünmüyorum bütçe olsa bile kasa ölçüleri vb gibi şeyler sıkıntı olabiliyor. Bu arada aklıma geldi bu dediğim anakartta ben HDD ve wifi adaptörü de kullanmak istiyorum bu anakart bunları destekliyor mu? Wifi desteği yok deniyor ama bende ayrı bir cihaz var o şekilde sorun olmuyor diye biliyorum.

Çok ısınan bir işlemci değil sanırsam o yüzden pek fan almayı düşünmüyorum bütçe olsa bile kasa ölçüleri vb gibi şeyler sıkıntı olabiliyor. Bu arada aklıma geldi bu dediğim anakartta ben HDD ve wifi adaptörü de kullanmak istiyorum bu anakart bunları destekliyor mu? Wifi desteği yok deniyor ama bende ayrı bir cihaz var o şekilde sorun olmuyor diye biliyorum.
HDD de Wi-Fi adaptörü de kullanabilirsin. Bu arada 7500F, stok fanla yük altında 90 dereceleri bile görebiliyor, bu sebeple önermiyorum.

@Grim Reaper hocam şöyle bir şey işinizi görür neden almayı düşünmüyorsunuz?

Ucuz olsun derseniz ikinci elden böyle bir şey alabilirsiniz:

@Grim Reaper hocam şöyle bir şey işinizi görür neden almayı düşünmüyorsunuz?

Ucuz olsun derseniz ikinci elden böyle bir şey alabilirsiniz:

Bütçem dehşet büyük bir sorun onu da geçtim işin uyumluluk vb sorunlarıyla hiç uğraşmak istemiyorum ram slotlarını bloklaması vb olayını da pek sevmiyorum ileride ramleri tak çıkar yapmak gerekirse çok zorlaşıyor iş şuan bundan muzdaribim mesela. Ama 7500f de olsa çok ısınıyorsa seve seve alacağım zaten.

HDD de Wi-Fi adaptörü de kullanabilirsin. Bu arada 7500F, stok fanla yük altında 90 dereceleri bile görebiliyor, bu sebeple önermiyorum.
Hocam bu arada anakarttaki Gen 5.0 4.0 soketleri sorun olmuyor di mi 3.0 veya 4.0 ssd kullansam da olur yani değil mi? Geriye uyumlu diye biliyorum o soketler.

Hocam bu arada anakarttaki Gen 5.0 4.0 soketleri sorun olmuyor değil mi 3.0 veya 4.0 SSD kullansam da olur yani değil mi? Geriye uyumlu diye biliyorum o soketler.
Evet, yüksek nesilli anakartlara daha eski nesil SSD takılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı