DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.457 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna benzer bir konu açmıştım. Ben anakarttan kontrol ederek masaya bağlıyacaktım . Fakat daha sonra kumanda ile kontrol edilenlerin daha mantıklı olacağına karar verdim. Attığım video tam senin istediğin şey olabilir bir bak istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna benzer bir konu açmıştım. Ben anakarttan kontrol ederek masaya bağlıyacaktım . Fakat daha sonra kumanda ile kontrol edilenlerin daha mantıklı olacağına karar verdim. Attığım video tam senin istediğin şey olabilir bir bak istersen.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #12 @crazyreign Peki MAG 100M'in kontrolcüsüne takabileceğim led veya RGB fan var mı?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #13 Lux ultisi kullanan kedi dedi: @crazyreign Peki MAG 100M'in kontrolcüsüne takabileceğim led veya RGB fan var mı? Genişletmek için tıkla... 12 V ve 4 pinlik 5050 RGB LED şerit veya fanların hepsini MAG FORGE 100M'in kontrolcüsüne takabilirsin.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: @crazyreign Peki MAG 100M'in kontrolcüsüne takabileceğim led veya RGB fan var mı? Genişletmek için tıkla... 12 V ve 4 pinlik 5050 RGB LED şerit veya fanların hepsini MAG FORGE 100M'in kontrolcüsüne takabilirsin.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #14 crazyreign dedi: 12 V ve 4 pinlik 5050 RGB LED şerit veya fanların hepsini MAG FORGE 100M'in kontrolcüsüne takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bir tane uygun fiyatlı fan atar mısınız marka fark etmez. Yani 50-70 lira civarı.
crazyreign dedi: 12 V ve 4 pinlik 5050 RGB LED şerit veya fanların hepsini MAG FORGE 100M'in kontrolcüsüne takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet bir tane uygun fiyatlı fan atar mısınız marka fark etmez. Yani 50-70 lira civarı.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #15 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam size zahmet bir tane uygun fiyatlı fan atar mısınız marka fark etmez. Yani 50-70 lira civarı. Genişletmek için tıkla... O bütçede önerebileceğim bir fan yok maalesef, üzgünüm.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam size zahmet bir tane uygun fiyatlı fan atar mısınız marka fark etmez. Yani 50-70 lira civarı. Genişletmek için tıkla... O bütçede önerebileceğim bir fan yok maalesef, üzgünüm.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #16 crazyreign dedi: O bütçede önerebileceğim bir fan yok maalesef, üzgünüm. Genişletmek için tıkla... 100 lira da olur, yeter ki bir olsun.
crazyreign dedi: O bütçede önerebileceğim bir fan yok maalesef, üzgünüm. Genişletmek için tıkla... 100 lira da olur, yeter ki bir olsun.