B450M S2H ile MSI MAG Forge 100R uyumlu mu?

Samed Karaca

Hectopat
Yer
İstanbul

Bu anakartı aldım ve anakart micro ATX.

Bu gün de bu kasayı sipariş verdim ama kasa ATX kartlar için. Anakartım bu kasaya uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Samed Karaca konuyu hortlatıyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim. Bu kasayı ve hatta anakartı almayı planlıyorum ama anlamadığım bazı noktalar var. Gigabyte anakartta 1 tane sistem fanı girişi bulunmakta; kasadaki 3 fanı nasıl taktınız anakartınıza? Fanların hızını kontrol edebiliyor musunuz?

@Samed karaca konuyu hortlatıyorum ama yardım ederseniz çok sevinirim. Bu kasayı ve hatta anakartı almayı planlıyorum ama anlamadığım bazı noktalar var. Gigabyte anakartta 1 tane sistem fanı girişi bulunmakta; kasadaki 3 fanı nasıl taktınız anakartınıza? Fanların hızını kontrol edebiliyor musunuz?

Kasanın kendi kontrolcüsüne bağlanıyor o da SATA ile güç alıyor SYS fan kısmına egzoz fan takılacak hızlarını bilmiyorum ama RGB'sini kontrol edebiliyorsunuz kontrolcü kasanın içinde geliyor.

Kasanın kendi kontrolcüsüne bağlanıyor o da SATA ile güç alıyor SYS fan kısmına egzoz fan takılacak hızlarını bilmiyorum ama RGB'sini kontrol edebiliyorsunuz kontrolcü kasanın içinde geliyor.
Öndeki iki fanın 4 pin bağlantısı yapılmıyor mu o zaman? İncelemelerde ön fanlarda 4 pin kablosu bir de kontrolcüye bağlanan led kablosu var diye anladım ben ama

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı