efwiston1s Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Mart 2022 #1 Ryzen 5 5600X bir işlemciye sahibim fakat görüntü alamıyorum. İşlemci değiştirmeden BIOS güncellemenin yolu var mı?
Ryzen 5 5600X bir işlemciye sahibim fakat görüntü alamıyorum. İşlemci değiştirmeden BIOS güncellemenin yolu var mı?
Çözüm Yener K. 28 Kasım 2022 Q-Flash menüsü var fakat Flash Buton yok. Bu sebeple işlemcisiz BIOS güncellemesi olmuyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #2 Var. Artı 0 Eksi
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 24 Mart 2022 #3 O anakarttan kurtul derim ust seviye senin icin iyi olur. Artı -1 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #4 Zikkeci dedi: Yok o anakarttan kurtul derim ust seviye senin icin iyi olut. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? O anakartta Q flash desteği var. Ama her türlü BIOS güncellemesi şart. Artı 0 Eksi
Zikkeci dedi: Yok o anakarttan kurtul derim ust seviye senin icin iyi olut. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? O anakartta Q flash desteği var. Ama her türlü BIOS güncellemesi şart.
KS KS efwiston1s Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Mart 2022 #5 Zikkeci dedi: Yok o anakarttan kurtul derim ust seviye senin icin iyi olur. Genişletmek için tıkla... Malesef şu anlık idare etmem gerekiyor. Umut Nas dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Zikkeci dedi: Yok o anakarttan kurtul derim ust seviye senin icin iyi olur. Genişletmek için tıkla... Malesef şu anlık idare etmem gerekiyor. Umut Nas dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız sevinirim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #6 @efwiston1s BIOS güncellemesi şart hocam. Artı -1 Eksi
KS KS efwiston1s Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Mart 2022 #7 Umut Nas dedi: @efwiston1s BIOS güncellemesi şart hocam. Genişletmek için tıkla... Onu zaten biliyorum Q Flash desteğiyle kurmamin yolu var mı onu soruyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @efwiston1s BIOS güncellemesi şart hocam. Genişletmek için tıkla... Onu zaten biliyorum Q Flash desteğiyle kurmamin yolu var mı onu soruyorum?
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 24 Mart 2022 #8 Umut Nas dedi: @efwiston1s BIOS güncellemesi şart hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu özellik zaten BIOS güncellemek için kullanılıyor diye biliyorum. Şuradaki video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @efwiston1s BIOS güncellemesi şart hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu özellik zaten BIOS güncellemek için kullanılıyor diye biliyorum. Şuradaki video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS efwiston1s Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Mart 2022 #9 Cantrepreneur dedi: Hocam bu özellik zaten BIOS güncellemek için kullanılıyor diye biliyorum. Şuradaki video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcim dolayısıyla görüntü alamıyorum. Başlığın altındaki yazıya iyi bakın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Cantrepreneur dedi: Hocam bu özellik zaten BIOS güncellemek için kullanılıyor diye biliyorum. Şuradaki video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcim dolayısıyla görüntü alamıyorum. Başlığın altındaki yazıya iyi bakın lütfen.
4 457322 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 512 28 Kasım 2022 #10 efwiston1s dedi: Hocam işlemcim dolayısıyla görüntü alamıyorum. Başlığın altındaki yazıya iyi bakın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
efwiston1s dedi: Hocam işlemcim dolayısıyla görüntü alamıyorum. Başlığın altındaki yazıya iyi bakın lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi?