B450M S2H R5 3600 için yeterli bir anakart mı?

Bütçe
500 600

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, Ryzen 5 3600 ile B450M S2H anakart modelini kombinledim. Ekran kartım Sapphire RX 5600 XT Pulse. Bu iki ekipmanı kullanan varsa performans, ısınma, ufakta olsa VRM soğutma hakkında bilgi verebilir mi? Çok fazla bir inceleme vs görmedimi ikisi hakkında. Sizce yeterli bir anakart olur mu? Yetmezse önerebileceğiniz farklı bir anakart modeli var mı? Bütçe: 500-600.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçe aralığındaki çoğu anakart aynı şeyi sunacaktır zaten. OC yapmayı düşünmüyorsanız yeter.

Bu bütçe aralığındaki çoğu anakart aynı şeyi sunacaktır zaten. OC yapmayı düşünmüyorsanız yeter.

Çok az bir OC yapmayı düşünüyorum. Bunu kaldıracağını düşünüyor musunuz acaba? Ve bu bütçe aralığında başka bir öneriniz vamıdır. Şu bu özelliği daha iyi diyebileceğiniz başka bir anakart gibi. Teşekkürler.

Bu bütçe aralığında başka bir önerim yok. Dediğim gibi bu bütçedeki anakartlar hep benzer şeyler sunuyor zaten. B450 serisinin VRM yapısı genelde zaten pek iyi değil, bu model de OC yapacaklar için üretilmediğine göre pek önermem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı