B450M S2H, R5 3600 ve 5600 XT sistem toplama

TurgutB

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa PC topluyorum ve parçalar birbiri ile uyumlu mu emin değilim. Parçaların uyumlu olup olmadığına bakabilir misiniz?

Anakart: Gigabyte B450M S2H
Ekran kartı: Gigabyte RX 5600XT 6 GB
RAM: G.Skill DDR4 RAM
SSD: Adata XPG SX6000 M.2
İşlemci: AMD Ryzen5 3600 AM4
Kasa: Dark Guardian
PSU: Corsair VS550

Son düzenleme:
Parçalar birbiri ile uyumlu ancak o anakarta M.2 SSD takmanızı önermem. Boş yere ekran kartınızın ısınmasına sebep olur. Zaten normal bir kullanıcıysanız o SSD yerine kaliteli bir 2.5" SATA 3.0 SSD alabilirsiniz.

Sistem uyumlu olmuş. RAM miktarı görmedim. 2x8 GB olsa iyi olur. AMD işlemci için çift kanal önemlidir. M.2 almak zorunda değilsiniz. Samsung 860 Evo SSD sizin için yeterli olacaktır. Dark fiyatına göre güzel bir kasadır. PSU kaliteli. Hayırlı olsun.

@Yener K. hocamın dediği gibi AMD alıyorsanız RAM'ler 8x2 olmak zorunda aksi taktirde saçma FPS'ler alırsınız. Genel olarak sistem güzel ama M.2 alacaksınız gibi bir kural yok. Güzel bir SATA III SSD işinizi fazlasıyla görecektir. Şimdiden hayırlı olsun dostum.

Tm çok teşekkür ederim
16 gb ram var 2×8
Tm saol. O zaman kasayı değişticem
Çok teşekkür ederim

Tamam. O zaman SATA 3 SSD alacağım. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim

Peki ben bu ekran kartı uyumlu mu:sapphire rx5600xt pulse 6 gb
Anakart:GİGABYTE B450M S2H
Ekran kartı:Sapphire rx5600xt pulse 6gb
Ekran kartı anakart ile uyumlu mu?

Arkadaşlar 2 gün sonra sipariş veriyorum PC'yi. Ama aklıma bir şey takıldı.
Corsair VS550 CP-9020171-EU bu PSU boyut olarak bu kasaya uyar mı Dark guardin (DKCHGUARDIN)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…