B450M S2H, R5 3600 ve 5600 XT sistem toplama

TurgutB

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa PC topluyorum ve parçalar birbiri ile uyumlu mu emin değilim. Parçaların uyumlu olup olmadığına bakabilir misiniz?

Anakart: Gigabyte B450M S2H
Ekran kartı: Gigabyte RX 5600XT 6 GB
RAM: G.Skill DDR4 RAM
SSD: Adata XPG SX6000 M.2
İşlemci: AMD Ryzen5 3600 AM4
Kasa: Dark Guardian
PSU: Corsair VS550
:)

Son düzenleme:
Parçalar birbiri ile uyumlu ancak o anakarta M.2 SSD takmanızı önermem. Boş yere ekran kartınızın ısınmasına sebep olur. Zaten normal bir kullanıcıysanız o SSD yerine kaliteli bir 2.5" SATA 3.0 SSD alabilirsiniz.

Sistem uyumlu olmuş. RAM miktarı görmedim. 2x8 GB olsa iyi olur. AMD işlemci için çift kanal önemlidir. M.2 almak zorunda değilsiniz. Samsung 860 Evo SSD sizin için yeterli olacaktır. Dark fiyatına göre güzel bir kasadır. PSU kaliteli. Hayırlı olsun.

@Yener K. hocamın dediği gibi AMD alıyorsanız RAM'ler 8x2 olmak zorunda aksi taktirde saçma FPS'ler alırsınız. Genel olarak sistem güzel ama M.2 alacaksınız gibi bir kural yok. Güzel bir SATA III SSD işinizi fazlasıyla görecektir. Şimdiden hayırlı olsun dostum.

Peki ya kaç GB RAM alacaksınız belirtmemişsiniz. Bir de parçaların fiyatını yazsaydınız iyi olurdu ona göre yorum yapabilirdik. SSD olarak bunu tercih edebilirsiniz: Kingston A400 Serisi SA400S37/240G 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Tm çok teşekkür ederim
Sistem uyumlu olmuş. RAM miktarı görmedim. 2x8 GB olsa iyi olur. AMD işlemci için çift kanal önemlidir. M.2 almak zorunda değilsiniz. Samsung 860 Evo SSD sizin için yeterli olacaktır. Dark fiyatına göre güzel bir kasadır. PSU kaliteli. Hayırlı olsun.
16 gb ram var 2×8
Bir de işlemciye soğutucu almanızı tavsiye ederim. Bu arada kaç GB SSD istiyorsunuz ona göre tavsiye yapayım. Kasa + PSU olarak bunu tercih edebilirsiniz hem daha ucuz hem de 650W'lık PSU var içinde: Corsair Spec Delta RGB 650W Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower AT Fiyatları ve Özellikleri
Tm saol. O zaman kasayı değişticem
Çok teşekkür ederim 😃
@Yener K. hocamın dediği gibi AMD alıyorsanız RAM'ler 8x2 olmak zorunda aksi taktirde saçma FPS'ler alırsınız. Genel olarak sistem güzel ama M.2 alacaksınız gibi bir kural yok. Güzel bir SATA III SSD işinizi fazlasıyla görecektir. Şimdiden hayırlı olsun dostum.

Tamam. O zaman SATA 3 SSD alacağım. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim
İlk defa PC topluyorum ve parçalar birbiri ile uyumlu mu emin değilim. Parçaların uyumlu olup olmadığına bakabilir misiniz?

Peki ben bu ekran kartı uyumlu mu:sapphire rx5600xt pulse 6 gb
Anakart:GİGABYTE B450M S2H
Ekran kartı:Sapphire rx5600xt pulse 6gb
Ekran kartı anakart ile uyumlu mu?
😃

Arkadaşlar 2 gün sonra sipariş veriyorum PC'yi. Ama aklıma bir şey takıldı.
Corsair VS550 CP-9020171-EU bu PSU boyut olarak bu kasaya uyar mı Dark guardin (DKCHGUARDIN)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı