Gigabyte 1660S alacaksan Gaming modelini al diğer modelinde soğutma sıkıntısı ve fanlardan ses gelme durumu var.(Kullanıyorum) Ve eğer bütçe varsa anakartı yükseltmelisin. Anakartta tek fan girişi var(B450M S2H) ama kasanda 4 fan olacak. Alırken ya fan çoklayıcı ya farklı anakart ya da tek fanlı bir kasa almalısın aksi takdirde kasanda sadece tek fan çalışır.
Gigabyte 1660S alacaksan Gaming modelini al diğer modelinde soğutma sıkıntısı ve fanlardan ses gelme durumu var.(Kullanıyorum) ve eğer bütçe varsa anakartı yükseltmelisin. Anakartta tek fan girişi var(B450M S2H) ama kasanda 4 fan olacak. Alırken ya fan çoklayıcı ya farklı anakart ya da tek fanlı bir kasa almalısın aksi takdirde kasanda sadece tek fan çalışır.
Sıkıntı değil zaten. Kasanda sadece tek fan çalışacak fan çoklayıcı almalısın. Aynı anakart ve 4 fanlı bir kasam var. Anakartında sadece tek kasa fanı girişi var demek tek kasa fanı çalıştırabilirsin demek ama fan çoklayıcı alırsan internetten, tüm fanların çalışır.
Sıkıntı değil zaten. Kasanda sadece tek fan çalışacak fan çoklayıcı almalısın. Aynı anakart ve 4 fanlı bir kasam var. Anakartında sadece tek kasa fanı girişi var demek tek kasa fanı çalıştırabilirsin demek ama fan çoklayıcı alırsan internetten, tüm fanların çalışır.
Kasada zaten fan çoklayıcı var diye biliyorum. Bir de "Sistem alınır ama bu fiyat." Derken neyi kastetmek istediniz anlayamadım. INNO3D almam daha mantıklı değil mi?
Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı Pwm Fan Çoklayıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kasada zaten fan çoklayıcı var diye biliyorum. Bir de "Sistem alınır ama bu fiyat." Derken neyi kastetmek istediniz anlayamadım. INNO3D almam daha mantıklı değil mi?