Çözüldü B450M S2H Realtek HD Audio Kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Gigabyte B450M S2H anakartım var, ne yaptıysam olmuyor. Realtek HD Audio driver kurulmuyor. Böyle saçma sorun görmedim, şuna bir bakın, yardım edin. Delirtti beni. Kurulum sonsuza dek devam ediyor. PC'yi yeniden başlatmamı istiyor ve başlatınca driver sağ altta gözüküyor. Gayet güzel buraya kadarı ama sonra yok oluyor, bir daha da bulamıyorum. Lütfen yardım edin, bıktım ben bu sorundan.

Arkadaşlar, benim anladığım kadarıyla Windows sürekli kendi sürücüsünü yüklüyor. Sürücü kaldırıp kurmayı denediniz mi?

Simge mi kayboluyor sadece?

Simge kayboluyor ama kulaklığı tak çıkar yapınca Realtek bana hangi aygıtı taktın sorusunu sorması lazım normalde ama onu da yapmıyor. Sürücü yüklenmiyor sanırım.

Arkadaşlar, benim anladığım kadarıyla Windows sürekli kendi sürücüsünü yüklüyor. Sürücü kaldırıp kurmayı denediniz mi?

Çok fazla denedim, olmuyor.

Hocam şunu bir dener misin?

Deneyeyim, inşallah olur.

Hocam şunu bir dener misin?

Bu zaten var bilgisayarda fakat sistem uyumlu değil diyordu. Çok üstüne gitmemiştim fakat şu anda tıkladım, çalıştı ama eskiden sağ altta Realtek vardı, o daha iyiydi. Ama sağ olun, gene de sorunum düzeldi. Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı