Çözüldü B450M S2H Secure Boot nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Phreak

Hectopat
Daha fazla  
"Merhaba, dün akşam bilgisayarımı USB bellek ile temiz bir şekilde Windows 11'e güncelledim. Bugün FACEIT'e girmeye çalıştığımda Secure Boot hatası alıyorum. Nasıl açabilirim? Bilgalarıma bir şey olur mu? Anakartım B450M S2H.

Çözüm
BIOS ayarlarında "BIOS" bolümüne gelip CSM ayarını disabled yapın. Yine "BIOS" kısmında Secure Boot kısmı olması lazım. Bu kısma girip Secure Boot'u enabled yapın. Ancak Gigabyte anakartlarda CSM ayarı kapatıldığında UEFI destekli bir ekran kartı yoksa anakart brick olabiliyordu. Bu sorun çözüldü mü bilmiyorum. Ekran kartınız güncelse UEFI desteği barındırıyorsa sorun çıkmayacaktır. Ekran kartı modeliniz nedir?
BIOS ayarlarında "BIOS" bolümüne gelip CSM ayarını disabled yapın. Yine "BIOS" kısmında Secure Boot kısmı olması lazım. Bu kısma girip Secure Boot'u enabled yapın. Ancak Gigabyte anakartlarda CSM ayarı kapatıldığında UEFI destekli bir ekran kartı yoksa anakart brick olabiliyordu. Bu sorun çözüldü mü bilmiyorum. Ekran kartınız güncelse UEFI desteği barındırıyorsa sorun çıkmayacaktır. Ekran kartı modeliniz nedir?

Çözüm
BIOS ayarlarında "BIOS" bolümüne gelip CSM ayarını disabled yapın. Yine "BIOS" kısmında Secure Boot kısmı olması lazım. Bu kısma girip Secure Boot'u enabled yapın. Ancak Gigabyte anakartlarda CSM ayarı kapatıldığında UEFI destekli bir ekran kartı yoksa anakart brick olabiliyordu. Bu sorun çözüldü mü bilmiyorum. Ekran kartınız güncelse UEFI desteği barındırıyorsa sorun çıkmayacaktır.

B450 mk kullanıyorum bende sıkıntı olmadı. O kartta da olacağını sanmam destekliyordur.

B450 mk kullanıyorum bende sıkıntı olmadı. O kartta da olacağını sanmam destekliyordur.
Olay çipsetle alakalı değil. Gigabyte ile alakalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 5600XT ekran kartı R3600X işlemcim var hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı