B450M S2H ses sürücüsü

Bebek Shaun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şöyle bir şey yazıyor ama anlamadım. Bu anakartın kendi ses kartı var mı? Kasam Zalman S2, HD ses desteği var mı? Ben göremedim de.

Screenshot_20210108-222933.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tabii ki kendi ses kartı var bu anakartın. HD ses desteği anakarta gömülü olan çıkışta vardır fakat kasanın ses çıkışında var mıdır onu bilemem kasaya bağlı.

Arctis 1 alacağım da Windows Sonic ile iyi sanal 7.1 verir mi kararsız kaldım.

Sanal 7.1 özelliği ses kalitesini düşürüyor. Önerim Stereo ile oynamanız. Stereo ile iyi ses kasabilirsiniz.
Stereo derken? Bir ayar yapmadan Windows Sonic kapalı hali mi yoksa bir ayar yapılmış haliyle mi stereo oluyor?
Gerçek 7.1 kadar iyi olamaz fakat beklentilerinizi yüksek ihtimalle karşılar. Eğer CS:GO gibi oyunlarda ses kasmayacaksanız gerek yok bile bence.

Çok beklentim yok. 3 sene önce bu kulaklığı almıştım.
Tek tarafı bozulunca değiştirmeye karar verdim. Bundan da bir zahmet iyi performans verir herhalde.

Çok beklentim yok. 3 sene önce bu kulaklığı almıştım.
Tek tarafı bozulunca değiştirmeye karar verdim. Bundan da bir zahmet iyi performans verir herhalde.
Beklediğinizden iyi performans verecektir muhtemelen. Şimdiden hayırlı olsun.

Bence sanal olarak 7.1 performansı düşürür. Çünkü o amaç için üretilmediler. En iyisi Stereo olarak kullanın. Stereonun ne olduğunu bilmiyorsanız internetten bakabilirsiniz.

Beklediğinizden iyi performans verecektir muhtemelen. Şimdiden hayırlı olsun.

Bence sanal olarak 7.1 performansı düşürür. Çünkü o amaç için üretilmediler. En iyisi stereo olarak kullanın. Stereonun ne olduğunu bilmiyorsanız internetten bakabilirsiniz.

Anladım Stereo'yu. Bu zamana kadar eski kulaklığımla kullandığım da muhtemelen stereodur değil mi? Sanal 7.1 olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı