B450M S2H sistem alınır mı?

Bütçe
3100

BndAykut

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm iyi günler dilerim sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.

Böyle bir sistem topladım 2-3 oyun oynuyorum şu andaki sistemimde PSU SSD'lerine kadar hepsi mevcut elimde.

Bazı sitelerde 3600 - 3900'a kadar fiyatlar yükseltmelerde çıkıyor ve o fiyatlara gelemediğim için kendim parça parça çıkarttım fiyattın geri düştüğünü gördüm.

Genellikle 2 3 oyun sıkılırsam çok nette sörf yaparım parçalar iyi midir yardımcı olursanız sevinirim saygı sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu bütçeye alınır bence bu arada bütçeyi 600TL daha arttırabilirseniz şunu öneririm.

Hocam bütçe olsa işte bu gece maaşım yatıcak onu bırakıyorum bu sisteme gerisi her şeyi mevcut elimde o yüzden sordum

Ekran kartınız varsa haricinden nedir?

Şöyle diyebilirim elimdeki ekran kartı HD 7850 aynı bu sisteme aktarmayacağım onu bu sistemi APU olarak kullanacağım 2 3 oyun dısında oyun oynayan biri değilimdir ETS MP PUBG smite oynuyorum yeter mi orta ayarda bunu merak ediyorum

Yeter diye düşünüyorum ama bence biraz daha para biriktirip attığım sistemi alın biraz daha yeter size.

Yeter diye düşünüyorum ama bence biraz daha para biriktirip attığım sistemi alın biraz daha yeter size.
bide şöyle düşüyorum mahlumunuz piyasa belli ilerde zaten işlemciyi ekran kartını alıcam ona göre odaklıyım sizin attıgınız sistemde güzel fakat bütçem şuanlık 1 1 bucuk ay iyi olmucak şuanda bu sistemi önerirmisiniz youtubeden gaming testlerini izledim fena sonuçları yok gözümde ama sizlerinde yardımını istiyorum tabiki max bütçem 3100 tl yi geçmiyor suan

Tamam o zaman zaten HD 7850 daha iyi bir kart GT 1030'a göre ama şu anlık böyleyseniz bu sistem yeterli olacaktır.

Tamam o zaman zaten HD 7850 daha iyi bir kart GT 1030'a göre ama şu anlık böyleyseniz bu sistem yeterli olacaktır.

Bir şey soracaktım hocam HD 7850 bu sisteme entegre etsem hem APU hem ekran kartını kullanabilir miyim veyat nasıl oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Bir şey soracaktım hocam HD 7850 bu sisteme entegre etsem hem APU hem ekran kartını kullanabilir miyim veyat nasıl oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim.

Ben APU sistemlerde iyi değilim o yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum ama @EREN SATAR hocam uzmandır onun cevabını bekleyeceğiz. Benim fikrime göre kullanılabilir ama öncelikle Eren hocamın cevabını bekleyelim.

Edit: Cezalıymış o zaman diğerlerini bekleyeceğiz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…