B450M S2H sistem alınır mı?

Bütçe
3100
İnşallah hocam eğer bu parçaları almadıysanız daha indirimleri takip edin.

Hocam şöyle durum var şu an N11 üzerinde kuponlarım mevcut onu kullandığım zaten 3.090 TL'ye düşüyor bayram indirimleri gelebilir diye bekliyorum zaten maaşım gece yatıcak
İnşallah hocam eğer bu parçaları almadıysanız daha indirimleri takip edin.

Normalde 2.960 TL yapıyor 4 adet fan mevcut 2 tanesi kule soğutma için kendi kulemin üzerindeki fanlar bayağı yıpranmış o yüzden değiştirmek durumundayım diğer 2'sini de kasanın üst bölgesine takmak için alıyorum 4 + 2 6 tane fan olacak

Öncelikle selamünaleyküm iyi günler dilerim sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.

Böyle bir sistem topladım 2-3 oyun oynuyorum şu andaki sistemimde PSU SSD'lerine kadar hepsi mevcut elimde.

Bazı sitelerde 3600 - 3900'a kadar fiyatlar yükseltmelerde çıkıyor ve o fiyatlara gelemediğim için kendim parça parça çıkarttım fiyattın geri düştüğünü gördüm.

Genellikle 2 3 oyun sıkılırsam çok nette sörf yaparım parçalar iyi midir yardımcı olursanız sevinirim saygı sevgilerimle.

Eki Görüntüle 1107452

Hocam bir şey diyeceğim bütçe olarak 3100 tlniz var ve şu an en ucuz fiyatlarla 2758TL ediyor isterseniz işlemciyi yükseltelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı