B450M S2H sistem alınır mı?

Bütçe
3100
Bir şey soracaktım hocam HD 7850 bu sisteme entegre etsem hem APU hem ekran kartını kullanabilir miyim veyat nasıl oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Bildiğim kadarıyla; hayır kullanamazsınız, çünkü ekran kartı takıldığında, işlemcinin içinde olan dahili grafik kartı devre dışı kalıyor ve ekran kartını kullanıyorsunuz. Ekran kartı takılı olan bir sistemde ekran kablosunu ekran kartına değil de, anakarta takıp, işlemciden görüntü almaya çalışınca görüntünün gelmemesinin bir sebebi de bu olabiliyor.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla; hayır kullanamazsınız, çünkü ekran kartı takıldığında, işlemcinin içinde olan dahili grafik kartı devre dışı kalıyor ve ekran kartını kullanıyorsunuz.

Hımm oda olabilir hocam zaten entegre etmek istemiyorum üzerindeki ekran grafiği orta ayarda isteidğim 2 3 oyunu oynaması durumunda yeter bana ileriki sürece kadar
Hocam bir şey diyeceğim bütçe olarak 3100 tlniz var ve şu an en ucuz fiyatlarla 2758TL ediyor isterseniz işlemciyi yükseltelim.

Hocam ne yaptınız işlemciyi yükselttiniz mi durumlar nedir ne dğeildir

Son düzenleme:
Merhabalar yardımcı olayım.
İşlemciyi biraz daha bütçe zorlayarak R3 4300GE yaparsanız dediğiniz oyunları daha iyi bir şekilde oynarsınız.
@Galaxes

Bütçeyi zorlayamıyorum 1 ay boyunca bu gece 1 maaşımı bırakıyorum sisteme :) sorun orada keşke bıraksamda işlemciyi yüksek tutsam

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı