D Doanww Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Anakartım B450M S2H, yeni M.2 SSD aldım. Bilgisayarıma ne olursa olsun aldığım SSD'yi takınca Gigabyte logosunda kalıyor, düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Anakartım B450M S2H, yeni M.2 SSD aldım. Bilgisayarıma ne olursa olsun aldığım SSD'yi takınca Gigabyte logosunda kalıyor, düzelmiyor.
Çözüm avis1 25 Mayıs 2021 Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir.
Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Mayıs 2021 #2 Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir.
KS KS D Doanww Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 avis1 dedi: BIOS'u güncelleyin. BIOS ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Benim BIOS sürümüm F30 direk en sonuncu versiyonu mu indireyim? Artı 0 Eksi
avis1 dedi: BIOS'u güncelleyin. BIOS ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Benim BIOS sürümüm F30 direk en sonuncu versiyonu mu indireyim?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Mayıs 2021 #4 Eğer daha önce aradaki versiyonları yuklemenizle ilgili uyarı yoksa yukleyin. Varsa öncelik sırasına göre yukleyin. Artı 0 Eksi
Eğer daha önce aradaki versiyonları yuklemenizle ilgili uyarı yoksa yukleyin. Varsa öncelik sırasına göre yukleyin.
KS KS D Doanww Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. avis1 dedi: Eğer daha önce aradaki versiyonları yuklemenizle ilgili uyarı yoksa yukleyin. Varsa öncelik sırasına göre yukleyin. Genişletmek için tıkla... Benim kafam karıştı anlamadım hangisini indirmeliyim. Artı 0 Eksi
Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. avis1 dedi: Eğer daha önce aradaki versiyonları yuklemenizle ilgili uyarı yoksa yukleyin. Varsa öncelik sırasına göre yukleyin. Genişletmek için tıkla... Benim kafam karıştı anlamadım hangisini indirmeliyim.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 25 Mayıs 2021 #6 Doanww dedi: Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD'yi çıkartarak girin. Artı 0 Eksi
Doanww dedi: Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD'yi çıkartarak girin.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 25 Mayıs 2021 #7 Doanww dedi: Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. Benim kafam karıştı anlamadım hangisini indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Kafa karışacak birşey değil şimdi baktım f40 önce yüklenecek daha sonra son sürüm f61a . Ama kendiniz tekrar kontrol edin yanlışlık olmasın. Sorumluluk sizin. Artı 0 Eksi
Doanww dedi: Söylemeyi unutmuşum, o ekranda kaldığı zaman BIOS'a'da giremiyorum. Benim kafam karıştı anlamadım hangisini indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Kafa karışacak birşey değil şimdi baktım f40 önce yüklenecek daha sonra son sürüm f61a . Ama kendiniz tekrar kontrol edin yanlışlık olmasın. Sorumluluk sizin.
KS KS D Doanww Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #8 avis1 dedi: Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi Artı 0 Eksi
avis1 dedi: Biosu güncelleyin. Bios ayarlarında aktif edilmemiş olabilir ayarları kontrol edin. Sistem yüklü olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzelmedi