B450M-S2H sistemde Secure Boot'u açtıktan sonra görüntü gelmiyor

qqzeck

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8 GB RAM
İşlemci
Ryzen 5 2600.
Merhaba. Secure Boot'u açtıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. BIOS pilini çıkarıp taktım işe yaramadı. Çözümü bilen yardım ederse çok sevinirim.

Merhaba. Secure Boot'u açtıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. BIOS pilini çıkarıp taktım işe yaramadı. Çözümü bilen yardım ederse çok sevinirim.

Ben de açtım ve anakart bozuldu Gigabyte değil mi markası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntılı bir anakart şu an bozuk servise yollacayağım umarım düzelir seninki.

1 aydır gelmedi anakartım bende Secure Boot'u actıktan sonra lanet olsun Gigabyte almam.
İlk İtopya'ya verdik tamir edemediler sonra arena bilisim mi ne oraya gitti tamir oldu diye geldi gittik İtopya'ya tamir olmamış bir daha gönderdik Arena Bilisim'e oradan Gigabyte gitti inşallah değiştirirler. Gigabyte gönder direk yoksa çok beklersin.

Ekran kartını söküp tekrar takmayı dene istersen. Bir arkadaşımın daha başına gelmişti ve bu şekilde düzelmişti sorunu. Belki sende de işe yarar.

Düzelmez öyle aynı olay başıma geldi hiçbir şekilde görüntü vermıyor farklı işlemcı RAM anakart vb.

Düzelmez öyle aynı olay başıma geldi hiç bir şekilde görüntü vermiyor.
Kesin çözüm demedim zaten bir ihtimal düzelebilir dedim kesin çözümü APU işlemci takıp APU'dan görüntü almak diye biliyorum.

Bende hiç tepki vermiyor açılmıyor güc tuşuna basıyorum tık yok anakartta sende de öyle mi ve Gigabyte nasıl gönderdiniz?

Bende hiç tepki vermiyor açılmıyor güc tuşuna basıyorum tık yok anakartta sende de öyle mi ve Gigabyte nasıl gönderdiniz?
Bende tuşa bastıgımda işlemci ekran kartı sıvı sogutma vb hep algılıyor ama görüntü yok. Gigabyte +90 212 288 52 96 Teknik servis numarası arayıp bilgi alabılırsın direk oraya gönder yoksa sende benım gibi 1 ay beklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…