Yine işe yaramadı zaten BIOS pili ekran kartının altında olduğu için mecburen çıkarttım. Aynı zamanda rami de çıkardım ve değişen bi şey yok.Ekran kartını söküp tekrar takmayı dene istersen. Bir arkadaşımın daha başına gelmişti ve bu şekilde düzelmişti sorunu. Belki sende de işe yarar.
Geldi mi anakartınız sorun çözüldü mü?Bende tuşa bastıgımda işlemci ekran kartı sıvı sogutma vb hep algılıyor ama görüntü yok. Gigabyte +90 212 288 52 96 Teknik servis numarası arayıp bilgi alabılırsın direk oraya gönder yoksa sende benım gibi 1 ay beklersin.
Anakart daha gelmedi ama gigibytenın kendı servisine gitti ila çözerler yada değişim yaparlar garantisi devam ediyor.Yine işe yaramadı zaten BIOS pili ekran kartının altında olduğu için mecburen çıkarttım. Aynı zamanda rami de çıkardım ve değişen bi şey yok.
Geldi mi anakartınız sorun çözüldü mü?
Anladım umarım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır.Anakart daha gelmedi ama gigibytenın kendı servisine gitti ila çözerler yada değişim yaparlar garantisi devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.