- Makaleler
- 5
Bu arada 17-17-17-39 şeklinde çalışıyorsa hiç değiştirmeyin öyle kalsın. Çünkü gecikme değerleri daha düşük olduğundan daha yüksek performans alırsınız.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. BIOS sıfırlanıyormuş değil mi?
Frekansı arttırabilirsiniz biraz daha. Gecikmeleri arttırın ve en az 3200 yapın frekansı.
Kimsenin avukatlık yaptığı yok adam bilgisayarcıya gidecekse bu site niye var? Videolardan araştırmasıyla burada yardım istemesindeki fark ne? Teknoloji ve özellikle bilgisayar ağırlıklı paylaşım platformuna gelip yardım isteyen birisine bilgisayarcıya gitmesini öneriyorsun. Bayii çaktırmadan içinden parça eksiltip üstüne bir de bilgisayarı voltajdan perte çıkarırsa bu adam gelip sana sövse yeridir. 1000 tane bilgisayarcı varsa 10 tanesi belki işini düzgün yapıyordur onlara denk gelmeside binde bir.
Burası yardımlaşma platformu. Ben özellikle sana bu anakartı kullandığın için fikrini başka nerede soracağım? Mesaj mı atılıyor? Konu açsam onlarca konu açılıyor arada kaynayıp gidiyor görünmeden. 5 yaşındaki çocuk gibi atarlanmana gerek yok ben bu forumu 2015'den 2019'a kadar kullandım önceden zaten bıraktım gittm kuralları biliyorum kimseye ne yapacağını söylemek size düşmez ben belki sana yardım edeceğim düzgünce söylemek ya da raporlamak yerine kendi kendine çıldırıyorsun.
Muhtemelen bu mesajlardan dolayı ceza alacağım ama umurumda değil zaten çoluk çocuk dolup ortamı mahvettikleri için bırakmıştım. Hız kesmeden devam ediyor anlaşılan!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.