B450M-S2H UEFI desteği nasıl açılır?

Yeni aldıysan ve hiçbir ayar değişikliği yapmadıysan yüksek ihtimalle açık olacaktır. Sen Rufus ile Microsoft'un sitesinden indirdiğin Windows'u GPT olarak yazdır, biçimlendirmeyi de NTFS seç. Daha sonra bilgisayarı açarken USB belleğini de tak ve boot menüsünden "UEFI: USB bellek ismi Disk Partition 1" şeklinde seçerek ilerle.

Hortlatmış gibi oldum ancak kurulum başarılı oldu mu? 10-15 dk içinde ben de yapacağım da bir hata ile karşılaştın mı?

Merhaba öncelikle. Yazdığın anda meşguldum azıcık geç gördüm kusura bakma. Bu anakart modeli en sorunsuz modellerden biri kurulum başarılı oldu ve yaparken UEFI zaten kendiliğinden açıktı kurulum öncesinde BIOS'a girmeme gerek bile kalmadı. Sadece Windows ISO dosyasını NTFS olarak kurdum sende öyle yap. Not: Olduğu gibi direk kurduğunda UEFI Anakart'da açık olduğu için hiçbir şey yapmadan direk UEFI kuruyor Boot menüsüne girmene bile gerek yok. Ama genede diyorsan kontrol edeceğim yukarıdaki arkadaşın'da yazdığı gibi yap.Herhangi bir hata olmadı.

Merhaba öncelikle. Yazdığın anda meşguldum azıcık geç gördüm kusura bakma. Bu anakart modeli en sorunsuz modellerden biri kurulum başarılı oldu ve yaparken UEFI zaten kendiliğinden açıktı kurulum öncesinde BIOS'a girmeme gerek bile kalmadı. Sadece Windows ISO dosyasını NTFS olarak kurdum sende öyle yap. Not: Olduğu gibi direk kurduğunda UEFI Anakart'da açık olduğu için hiçbir şey yapmadan direk UEFI kuruyor Boot menüsüne girmene bile gerek yok. Ama genede diyorsan kontrol edeceğim yukarıdaki arkadaşın'da yazdığı gibi yap. Herhangi bir hata olmadı.

Evet hocam ben de Rufus üzerinden hazırladığım USB'yi taktığım anda bir resetimle kurulum başladı, yine de dönütünüz ve yardımınız içi teşekkürler.😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı