O oneshottt Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 215 26 Şubat 2021 #11 ahmetaltkn dedi: Format sonrası emin değilim ama gitmez diye düşünüyorum. Giderse de geri kurabilirsiniz kolay bir işlem zaten. Genişletmek için tıkla... Bu chipset sürümüne nereden bakıyoruz hocam. AIDA64'ten bakıyoruz dediler indirdim bir türlü bulamadım. BIOS'ta da göremedim.
ahmetaltkn dedi: Format sonrası emin değilim ama gitmez diye düşünüyorum. Giderse de geri kurabilirsiniz kolay bir işlem zaten. Genişletmek için tıkla... Bu chipset sürümüne nereden bakıyoruz hocam. AIDA64'ten bakıyoruz dediler indirdim bir türlü bulamadım. BIOS'ta da göremedim.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 26 Şubat 2021 #12 Chipset fotmat tan sonra silinir tekrar yüklersiniz.Bios hiçbir zaman silinmez.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #13 oneshottt dedi: Bu chipset sürümüne nereden bakıyoruz hocam. AIDA64'ten bakıyoruz dediler indirdim bir türlü bulamadım. BIOS'ta da göremedim. Genişletmek için tıkla... Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net
oneshottt dedi: Bu chipset sürümüne nereden bakıyoruz hocam. AIDA64'ten bakıyoruz dediler indirdim bir türlü bulamadım. BIOS'ta da göremedim. Genişletmek için tıkla... Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğer www.technopat.net