B450M S2H V2 sistemde Firmware güncellemesi nasıl yapılır?

onal24

Femtopat
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yeni bir sistem topladım fakat tam performans alamıyorum. Her şeyi denedim fakat bir sonuç alamadım. Firmware ayarı yapmam gerektiği söylendi, nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart: B450M S2H V2.
Ekran kartı: XFX 5500 XT thicc 2 Pro.
İşlemci: R5 1600.
8 GB RAM 480 GB SSD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam BIOS'um güncel, ekran kartı driverını da bir önceki sürümünü denedim yine olmadı. RAM'ya da işlemci de darboğaz olmuyor. Performansdan kastım almadan önce incelemelerde yüksek ayarlarda 200 FPS'in altına düşmüyordu şu an düşükte 120 alıyorum. Lütfen bir yardımcı olun, çok teşekkürler.
 
Ayarları çok düşürmeyin. İncelemelerden kastınız nedir? YouTube videolarından bahsediyorsanız, RAM MHz değerleri ve RAM miktarı aynı olmayabilir. Bu arada FPS değerinin düştüğü oyunlar görsel güncellemeler de almış olabilir. Bir anda da 80-90 FPS düşmez ama. Dediğim gibi, Youtube incelemelerinden bahsediyorsanız değerler farklıdır muhtemelen ve de çok önceden çekilmiş videolardır. Güncel test videolarına ve RAM hızlarına bakarak tekrar kontrol edin değerleri.
 
Güncel test videolarına da baktım, zaten oynadığım oyun çok yüksek performans isteyen bir oyun değil. Ekran kartımın tam performans vermediğinden eminim. Başka bir sorum ise GPU yüzde kaç olmalı ve arttırmam için illa overclock mu yapmam gerek?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı