B450M S2H ve R5 2600X voltaj ayarı yapmak

Yaptım ama bilgisayarın feriştahı kaydı. Dinamik V Core kısmını +0.114 yaptım, gelişmiş frekans ayarından 36.00'dan 41.00 yaptım 42.00 fazla gelir diye, kaydedip yeniden başlattım bilgisayar açılırken monitör going to sleep hatası verdi yeniden başlattım yine düzelmedi, bilgisayarı kapattım, bir kaç dakika sonra yine açtım BIOS'a girip Ayarları default yapıp çıktım düzeldi. Olaya bak.

İşlemci Max Turbo frekansı ne ise o değeri ayarla sonra kademe kademe artırmayı dene R5 3600 Max Turbo frkenası 4.20 GHz olduğu için o değeri söyledim bir de böyle dene.

Son düzenleme:
İşlemci Turbo frekans olarak 4.20 GHz destekliyor ancak anlamadığım niye monitör going to sleep hatası verdi, en çok korktuğum hatalardan.

BIOS güncelleyip bir de öyle denemen lazım ya da işlemci frekansını 4 GHz olarak ayarlayın freaknsı kademe kademe deneyerek yükseltin voltaj ve frekans ayarı işlemciden işlemciye farkediyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…