2019'un son ayından kalma. Güncelleyemem, burası sakat yer elektrik falan kesilir güncellenirken sıkıntı olur.BIOS sürümün güncel mi?
2019'un son ayından kalma. Güncelleyemem, burası sakat yer elektrik falan kesilir güncellenirken sıkıntı olur.BIOS sürümün güncel mi?
2019'un son ayından kalma. Güncelleyemem, burası sakat yer elektrik falan kesilir güncellenirken sıkıntı olur.
Nasıl yapacağımı anlatır mısın?O zaman frekans ayarı yapmanın başka yolu var gelişmiş frekans ayarlarından CPU frekansını değiştirmen gerek.
Nasıl yapacağımı anlatır mısın?
Bunu yaptıktan sonra Dinamik V Core kısmını +0.114 yapacağım ve iş tamam değil mi?Gelişmiş frekans ayarlarına girdikten sonra orada CPU saat hızı yazıyor 36.00 diye onu 42.00 yapıp ayarları kaydedip çıkman yeterli.
Bunu yaptıktan sonra Dinamik V Core kısmını +0.114 yapacağım ve iş tamam değil mi?
Yaptım ama bilgisayarın feriştahı kaydı. Dinamik V Core kısmını +0.114 yaptım, gelişmiş frekans ayarından 36.00'dan 41.00 yaptım 42.00 fazla gelir diye, kaydedip yeniden başlattım bilgisayar açılırken monitör going to sleep hatası verdi yeniden başlattım yine düzelmedi, bilgisayarı kapattım, bir kaç dakika sonra yine açtım BIOS'a girip Ayarları default yapıp çıktım düzeldi. Olaya bak.
Yaptım ama bilgisayarın feriştahı kaydı. Dinamik v Core kısmını +0.114 yaptım, gelişmiş frekans ayarından 36.00'dan 41.00 yaptım 42.00 fazla gelir diye, kaydedip yeniden başlattım bilgisayar açılırken monitör going to sleep hatası verdi yeniden başlattım yine düzelmedi, bilgisayarı kapattım, birkaç dakika sonra yine açtım BIOS'a girip ayarları default yapıp çıktım düzeldi. Olaya bak.
İşlemci turbo frekans olarak 4.20 GHz destekliyor ancak anlamadığım niye monitor going to sleep hatası verdi, en çok korktuğum hatalardan.İşlemci Max Turbo frekansı ne ise o değeri ayarla sonra kademe kademe artırmayı dene R5 3600 Max Turbo frkenası 4.20 GHz olduğu için o değeri söyledim bir de böyle dene.
İşlemci Turbo frekans olarak 4.20 GHz destekliyor ancak anlamadığım niye monitör going to sleep hatası verdi, en çok korktuğum hatalardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.