B450M S2H vs B450M k II OC performansı

JolaMagaKx

Decapat
Yer
İstanbul
Merhabalar. APU sistem toplarken bu iki anakart arasında kaldım. RAM'i 3200MHz'den 3600MHz'e çıkaracağım. Hangi anakartı önerirsiniz? Hangisi daha iyidir?

Haklı olsanız bile Hepsiburada üzerinden karşılaştırma yapılamaz.
Ben ordan karşılaştırdım siz youtube üzerinden karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.
Niye şimdilik olarak düşünüyorsunuz alırken geleceğe görede plan yapılmalı ben şuan 3600mhz ram kullanıyorum ileride 4400mhz kullanmak istesem sizin önerdiğiniz anakart bunu destekliyor mu ? Arkadaş istediğini almakta özgür ben kullandığım anakartı söyledim memnun olduğumu dile getirdim.Bu arada fazla fark yok demişsiniz ufak farklarda olsa B450M-K II önde siz neye istinaden B450M S2H daha iyi dediniz merak ediyorum doğrusu.

Hocam sosyalde bir karşılaştırma yapıyorsanız E-Ticaret siteleri üzerinden değil Benchmark sitelerinden yapmanız gerekir. Bahsettiğiniz 7.1 çıkış B450-M S2H'da olan bir şey fakat satıcı yazmamış. Bu yüzden karşılaştırma yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…