EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 19 Eylül 2022 #1 PC'nin her parçası çalışıyor ama anakart yüzünden görüntü alamıyorum. BIOS uçmuştur diyorlar anakart 0 hiçbir sorunu yok. Sizce neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
PC'nin her parçası çalışıyor ama anakart yüzünden görüntü alamıyorum. BIOS uçmuştur diyorlar anakart 0 hiçbir sorunu yok. Sizce neden olabilir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2022 #2 Takılı işlemci nedir mesela? Ayrıca bu sorundan önce CSM kapadınız mı? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #3 EpicSwat dedi: PC'nin her parçası çalışıyor ama anakart yüzünden görüntü alamıyorum. BIOS uçmuştur diyorlar anakart 0 hiçbir sorunu yok. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İslemciniz nedir? Artı 0 Eksi
EpicSwat dedi: PC'nin her parçası çalışıyor ama anakart yüzünden görüntü alamıyorum. BIOS uçmuştur diyorlar anakart 0 hiçbir sorunu yok. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İslemciniz nedir?
KS KS EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 19 Eylül 2022 #4 Ulubatlı Souness dedi: İslemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600 Recep Baltaş dedi: Takılı işlemci nedir mesela? Ayrıca bu sorundan önce CSM kapadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ekranda görüntü olmadığı için CSM'ye erişemiyorum. 3 tane farklı işlemciyle denedim hepside eski nesildi, onlarda da görüntü vermedi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: İslemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600 Recep Baltaş dedi: Takılı işlemci nedir mesela? Ayrıca bu sorundan önce CSM kapadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ekranda görüntü olmadığı için CSM'ye erişemiyorum. 3 tane farklı işlemciyle denedim hepside eski nesildi, onlarda da görüntü vermedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Kasım 2022 #5 Ekran kartı ne var sistemde? UEFI desteği var mı? Artı 0 Eksi