Çözüldü B460M-K BIOS güncellemesi sonrası SSD görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dragon Slayer

Hectopat
Merhaba, anakartin BIOS Update'ini EZ Flash ile yaptım. Sonrasında sistem yeniden başlatıldığında Windows başlamıyor, direkt BIOS açılıyor. Boot menüde SSD görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SSD'yi takıp çıkardınız mı? Olmaz ise tekrardan Other OS yapıp CSM'i devreye alınız.
SSD'yi takıp çıkardınız mı? Olmaz ise tekrardan other OS yapıp CSM'i devreye alınız.

SSD çıkarıp takmadım. Other OS yapıp CSM devreye alınca Windows başlatıldı.
SSD'yi takıp çıkardınız mı? Olmaz ise tekrardan other OS yapıp CSM'i devreye alınız.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. CSM nedir biliyor musunuz? Yaptığımız işlemle neyi değiştirdik de SSD Boot edildi?

Hocam eski tür kurulum yapmış olabilirsiniz. Önerim UEFI Windows kurmanız daha iyi olacaktır.

Eski bir YouTube videosu izleyip kurulum yapmıştım. Gelen tüm guncellemeleri de yüklerim her zaman. SSD de yüklü olan verileri kaybetmeden yeni kurulum yapma imkanım varsa yapmak isterim. Bunun için açıklayıcı bir içerik varsa paylaşabilir misiniz?

Eski bir YouTube videosu izleyip kurulum yapmıştım. Gelen tüm guncellemeleri de yüklerim her zaman. SSD de yüklü olan verileri kaybetmeden yeni kurulum yapma imkanım varsa yapmak isterim. Bunun için açıklayıcı bir içerik varsa paylaşabilir misiniz?
Yedek alıp Technopat YouTube kanalındaki en güncel format videosuna bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı