B550 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Ed1tH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.448
Sağ olun hocam peki önerebildiğiniz en ucuz ve kaliteli B550 anakart var mı? Bütçem 800-900 TL arası

MSI MAG Bazooka o fiyatlardaydı bir ara takip edilebilir. Aşırı overclock yapılmış işlemciyle uzun süreli render düşünmüyorsan ASUS Prime da ucuz alternatifler arasında.

Anakart , PSU ile birlikte bir sistemin maddi olarak tasarruf edilemeyecek kadar önemli parçasıdır.

Üst segmentte bir B450 almanız , düşük segmentte bir B550 almanıza göre çok daha yararınıza olacaktır. Gerek m2 ssd desteği olması gerekse işlemcinizin daha da performanslı çalışmasını sağlayacaktır.

Üst seviye ve uygun fiyatlı B450 almanız çok daha verimli olacaktır.

Şimdiden güle güle kullanın.

Bütçeniz 1000 TL'den az ise pek önermem. En ucuz alınası B550:

MSI MAG Bazooka o fiyatlardaydı bir ara takip edilebilir. Aşırı overclock yapılmış işlemciyle uzun süreli render düşünmüyorsan ASUS Prime da ucuz alternatifler arasında.

Bütçemi 100 200 TL daha arttırma imkanım var aslında MSI B550 Bazooka nasıldır başka önerileriniz var mı?

Hocam O.C ile işim yok sadece RAM'lerin XMP ayarını açıcağım o kadar oda O.C sayılıyor mu hiç bilmiyorum ileride render ve yayın planlarım olduğu için R5 5600X ve RTX 3070 almayı düşünüyorum. Ve en az bilgisayarımı 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı