MSI MAG Bazooka o fiyatlardaydı bir ara takip edilebilir. Aşırı overclock yapılmış işlemciyle uzun süreli render düşünmüyorsan ASUS Prime da ucuz alternatifler arasında.
Anakart , PSU ile birlikte bir sistemin maddi olarak tasarruf edilemeyecek kadar önemli parçasıdır.
Üst segmentte bir B450 almanız , düşük segmentte bir B550 almanıza göre çok daha yararınıza olacaktır. Gerek m2 ssd desteği olması gerekse işlemcinizin daha da performanslı çalışmasını sağlayacaktır.
Üst seviye ve uygun fiyatlı B450 almanız çok daha verimli olacaktır.
MSI MAG Bazooka o fiyatlardaydı bir ara takip edilebilir. Aşırı overclock yapılmış işlemciyle uzun süreli render düşünmüyorsan ASUS Prime da ucuz alternatifler arasında.
Hocam O.C ile işim yok sadece RAM'lerin XMP ayarını açıcağım o kadar oda O.C sayılıyor mu hiç bilmiyorum ileride render ve yayın planlarım olduğu için R5 5600X ve RTX 3070 almayı düşünüyorum. Ve en az bilgisayarımı 5-6 yıl kullanmayı planlıyorum.