B550 anakart ve sıvı soğutma önerisi

O halde sizin dediğiniz anakartı alacağım. Overclock yapacağım. İşlemci olarak da Ryzen 5 5600X satın alacağım. Tek sıvı soğutma kaldı onu da ayarlayabilirsem tamamdır bu iş hocam.

Hocam konuyla alakasız ama hız aşırtma bilginiz var mı?
@KINSEI sıvı soğutma olarak fluci1'in attığı sıvı soğutmayı alabilirsiniz.

Hocam konuyla alakasız ama hız aşırtma bilginiz var mı?
@KINSEI sıvı soğutma olarak fluci1'in attığı sıvı soğutmayı alabilirsiniz.

Merhaba hocam. Bu atılan sıvı soğutma Almanya'dan geliyormuş +100TL kargo ücreti var. Türkiye'den bu fiyat civarlarına aynı işi görecek varsa öneriniz söyleyebilirsiniz.
Bunun haricinde overclock bilgim yok internetten araştırmalar yaparak yapabileceğimi düşünüyorum hocam.

Merhaba hocam. Bu atılan sıvı soğutma Almanya'dan geliyormuş +100TL kargo ücreti var. Türkiye'den bu fiyat civarlarına aynı işi görecek varsa öneriniz söyleyebilirsiniz.
Bunun haricinde overclock bilgim yok internetten araştırmalar yaparak yapabileceğimi düşünüyorum hocam.
Türkiye'den bu fiyatlara düzgün sıvı soğutma zor. Hava soğutma daha mantıklı olur.

Hocam depozitosu ve vergisini alırken ödüyorsunuz zaten. Ürün 432 TL kargo ücreti, vergisi derken toplam 534 TL tutuyor.

Screenshot_1.png

Türkiye'den bu fiyatlara düzgün sıvı soğutma zor. Hava soğutma daha mantıklı olur.

500 liralık hava soğutmasıyla overclock yapılır mı? 4.7GHz'e çıkartacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı