B550-E vs X570-E

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Elimde Ryzen 5 2600 işlemci var anakart değiştireceğim inşallah, B550-E’ye karar kılmıştım ancak 2600 işlemciye desteği resmî olarak yok ama çalıştıranlar var, sizce riske girip çalışmamasını göze alarak B550-E mi alayım? Yoksa riske girmeden X570-E alıp geçeyim mi?

Elimde Ryzen 5 2600 işlemci var anakart değiştireceğim inşallah, B550-E’ye karar kılmıştım ancak 2600 işlemciye desteği resmî olarak yok ama çalıştıranlar var, sizce riske girip çalışmamasını göze alarak B550-E mi alayım? Yoksa riske girmeden X570-E alıp geçeyim mi?
Arada fiyat farkı da var ama VRM ve faz sayısı olarak benzer diye biliyorum fakat 400-500 TL fiyat farkı varsa verilmez. Neyse fiyat farkı kaç?

Arada fiyat farkı da var ama VRM ve faz sayısı olarak benzer diye biliyorum fakat 400-500 TL fiyat farkı varsa verilmez. Neyse fiyat farkı kaç?
500 civarı hocam.
İleride büyük bir upgrade mi yapacaksınız bilgisayara? X570-E anakart sisteminizin yarısı kadar ediyor zaten bence bu kadar uçmaya gerek yok. Yani paranız yetiyorsa X570-E alın sıkıntı yaşamayın ama bana çok saçma geldi.
İleride sistemi upgrade edeceğim inşaallah, anakart geri kalacağı için önce anakart ile başlamaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı