B550 Gaming Edge Wi-Fi 5600X sisteme RAM önerisi

İşin aslı dün Crucial RAM'lerde karar kılmıştım. Amazon üzerinden sipariş edecekken bu ürünü gördüm ve fiyatı uygun olduğu için siparişini verdim, iptal ve iade seçenekleri çok rahat Amazon'da bu yüzden. Hız aşırtma ile ilgili bilgim yok ve muhtemelen hiç o toplara girmeyeceğim. Ürün uyumlu mudur, 3200MHz CL16 RAM ile bunun arasında fark var mıdır bilemedim.

MHz değeri AMD işlemciler için önemlidir. Ryzen işlemciler performans konusunda bellek frekansından çokça destek alır. Ama CL değerinin 18 olmasını pek tavsiye etmiyorum. En azından CL17 olan yine 3600MHz frekanstaki şu belleği tercih etmenizi tavsiye ederim.

MHz değeri AMD işlemciler için önemlidir. Ryzen işlemciler performans konusunda bellek frekansından çokça destek alır. Ama CL değerinin 18 olmasını pek tavsiye etmiyorum. En azından CL17 olan yine 3600MHz frekanstaki şu belleği tercih etmenizi tavsiye ederim.
Satın aldığım ürünü fiyatından dolayı tercih etmiştim. Yorumlarınız için teşekkür ederim. 2 si arasında nihai kararımı vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı