B550 GAMING Plus anakart nasıldır?

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben B550 GAMING Plus anakarttan almak istiyorum fakat işlemcim Ryzen 7 2700X taktığım anda çalışır mı? Bir de siz olsanız B550 gamig Edge'den mi alırsınız yoksa B550 GAMING Plus'tan mı? Bir de gaming Plus'un üzerinde RGB girişi var mı? Wraith Prism bir de kasayı bağlayacağım MSI Mpg B550 Gamıng Plus Ddr4 4400(oc)mhz Atx Am4 | Trendyol bu Gaming Plus MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com bu da Gaming Edge

Son düzenleyen: Moderatör:
B550 GAMING Edge daha iyidir. Eğer B550 GAMING Plus almayı düşünürseniz B550'a-PRO daha mantıklı olacaktır. VRM'leri aynı sadece B550 GAMING Plus modelinin VRM soğutma bloğu daha iyi.

Anakart destek sayfasında işlemcinize destek vermediği gözüküyor.

MPG B550 GAMING PLUS gayet iyi bir anakart fiyatına göre, ancak MPG B550 GAMING EDGE WIFI varken o alınmaz. Eğer almayı düşünüyorsan MPG B550 GAMING EDGE WIFI seç.

Ryzen 7 2700X'in MSI B550 chipsetli anakartlara resmî desteği yok ama taktığında çalışıyor, bunu Technopat'ın MAG B550 TOMAHAWK videosunda veya internette birazcık araştırma yaparsan bulabilirsin. Yalnız üst sürüm BIOS'larda çalışmasının garantisini veremem, Release BIOS ile yetinirsen sorun olmaz, belki üst sürüm BIOS'larda da çalışıyordur.

MPG B550 GAMING PLUS'ta 1 tane RGB, 2 tane de ARGB girişi var. MPG B550 GAMING EDGE WIFI'da ise direkt ikisinden de 2 tane var. Kasan ne bilmiyorum ama Wraith Prism'i ön USB 2.0 ile bağlamanı öneririm, bu sayede Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile çook daha fazla efekte sahip olacaksın ve anakartından RGB portu eksilmeyecek .

B550 anakartlar 3. nesil ve üstünü destekliyor. MSI özel olarak anakartında ikinci nesile destek vermediyse o anakartlarla 2700X çalıştıramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…