B550 ile 1600 AF uyumlu mu?

furkanbaba78

Decapat
Daha fazla  
B550'nin Zen+ desteği olmadığını bilmeme rağmen dün Gigabyte B550 Gaming X V2 satın aldım.
1600 AF ile ne yazık ki kullanamıyorum. B550 ile zen+ kullanan kişileri görmüştüm, herhangi bir yapabileceğim bir şey var mı işlemciyi anakart üzerinde çalıştırmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her B550 ile çalışmıyor. Çalışanlar var ancak garantisi yok. @kino hocam kullanmıştı. Galiba MSI modeliydi.

Her B550 ile çalışmıyor. Çalışanlar var ancak garantisi yok. @kino hocam kullanmıştı. Galiba MSI modeliydi.

Evet. MSI ve ASUS'larda %99 çalışıyor BIOS sürümü fark etmeden. Gigabyte, ASRock, Biostar vb. markalarda ise yazı tura işi.

Evet. MSI ve ASUS'larda %99 çalışıyor BIOS sürümü fark etmeden. Gigabyte, ASRock, BIOSTAR vb. markalarda ise yazı tura işi.

Teşekkür ederim. Sizce anakartı satmak mı mantıklı yoksa 5600 satın almak mı öğrenciyim fazla masrafa girmekte istemiyorum.

BIOS sürümünü düşürmeye deneyebilirsin. Anakartında Q-flash Plus özelliği var. Bir flash belleğin içine en eski BIOS'u yükleyin sonra o özellik ile anakartınızı flashlayın.

Maalesef rev 3 sürümünde tek BIOS var.

Sizce modlu bios ile destek sağlanabilir mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Sizce anakartı satmak mı mantıklı yoksa 5600 satın almak mı öğrenciyim fazla masrafa girmekte istemiyorum.

5600 al gitsin alabiliyorsan. Hem AM4 anakartların fiyatları düşecek gibi değil hem de 5600 uygun fiyata satılıyor. 1600 AF ile 5600 arasında uçurum var bu soketin en iyi kombinasyonlarından birini yapmış olursun ve seni uzun süre götürür.

5600 al gitsin alabiliyorsan. Hem AM4 anakartların fiyatları düşecek gibi değil hem de 5600 uygun fiyata satılıyor. 1600 AF ile 5600 arasında uçurum var bu soketin en iyi kombinasyonlarından birini yapmış olursun ve seni uzun süre götürür.

RX570 kullanıyorum 5600'ü karşılar mı?

RX570 kullanıyorum 5600'ü karşılar mı?

GT 210 bile karşılar. Sistemin taban parçalarının güçlü olması bir sorun yaratmaz, ekran kartı zincirin ucundaki parça olduğundan onun gücü neyse onu alırsın.

5600 iyidir al. RX 570'den yapacağın sağlam ekran kartı yükseltmelerinde 1600 AF can çekişir. Hali hazırda Valorant oynuyorsan 5600 bu performansı 2-3 kat yükseltecektir RX 570'le.

GT 210 bile karşılar. Sistemin taban parçalarının güçlü olması bir sorun yaratmaz, ekran kartı zincirin ucundaki parça olduğundan onun gücü neyse onu alırsın.

5600 iyidir al. RX 570'den yapacağın sağlam ekran kartı yükseltmelerinde 1600 AF can çekişir. Halihazırda Valorant oynuyorsan 5600 bu performansı 2-3 kat yükseltecektir RX 570'le.

Teşekkürler.

5600 iyidir al. RX 570'den yapacağın sağlam ekran kartı yükseltmelerinde 1600 AF can çekişir. Halihazırda Valorant oynuyorsan 5600 bu performansı 2-3 kat yükseltecektir RX 570'le.

Kusura bakmayın fazla rahatsız ettim ama şu an stok soğutucu var elimde yeterli olacak mıdır? Yoksa harici bir soğutucuya da ihtiyacım var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı