S10 FE vs iPad A16 11.nesil

Ardaısıs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ders çalışmak için video izlemek için tablet almayı düşünüyorum. Telefon kulaklık saat her şey Samsung zaten, tableti de o yuzden Samsung düşündüm. Sizce Tab 10 FE'nin 256 GB 12 GB RAM olan versiyonu mu iPad mi arada kaldım. Biraz da tablete işlemci olarak çok güvenemiyorum. 2-3 yıl sonra ara ekranda kasmasın yani 19k gibi bir fiyatı var. Samsung'un iPad de de 20 21 arası kalemiyle berber alabiliyorum. Samsung mu tercih etsem iPad mi kararsız kaldım.

Kendim Honor tablet sahibiyim, daha önce de Lenovo ve Samsung kullandım. Tabiri caiz ise iPad tablet sektörünün vakkosu, bütçem olsa iPad alır geçerim.

Evet öyle fakat işin içine "film izleme" girince işler değişiyor. IPad'lerin en boy oranı yüzünden film izleme zevki çok düşük kalıyor diğer modellere göre.

Arkadaşlar ders çalışmak için video izlemek için tablet almayı düşünüyorum. Telefon kulaklık saat her şey Samsung zaten, tableti de o yuzden Samsung düşündüm. Sizce Tab 10 FE'nin 256 GB 12 GB RAM olan versiyonu mu iPad mi arada kaldım. Biraz da tablete işlemci olarak çok güvenemiyorum. 2-3 yıl sonra ara ekranda kasmasın yani 19k gibi bir fiyatı var. Samsung'un iPad de de 20 21 arası kalemiyle berber alabiliyorum. Samsung mu tercih etsem iPad mi kararsız kaldım.

İkisi farklı klasman Tab S10 FE o fiyata alınmaz tabii ki de iPad 11 bu soruya Tab S10'FE modelini veren kişi tablet piyasasından anlamıyordur.

Apple da kalem şarj etmek benim için gerçekten bir sıkıntı hiç uğraşmak istemiyorum Samsung'a döndüm şu an ancak FE Plus 13 inch olanın 8 GB RAM ile 12 GB RAM çok fark eder mi onu düşünüyorum 8 ile 12 aşırı bir fark eder mi en fazla ekran bölüp video artı belge açmak gibi işlemler yapacağım bitık da uzun süre gitsin istiyorum 8 alsam pişman eder mi acaba?

Apple da kalem şarj etmek benim için gerçekten bir sıkıntı hiç uğraşmak istemiyorum Samsung'a döndüm şu an ancak FE Plus 13 inch olanın 8 GB RAM ile 12 GB RAM çok fark eder mi onu düşünüyorum 8 ile 12 aşırı bir fark eder mi en fazla ekran bölüp video artı belge açmak gibi işlemler yapacağım bitık da uzun süre gitsin istiyorum 8 alsam pişman eder mi acaba?

Kalem sarjı öyle aman aman büyütülecek bir olay değil birkaç dakika falan sürüyor, alabiliyorsanız 12 bakın.

4 bile yeterli o işler için bende Redmi Pad 2 var dediğin şekilde kullanıyorum 8GB RAM hayli hayli yetiyor sadece aşırı uzun vade düşünüyorsan 12 GB RAM alabilirsin.

Ayrıca S10 FE'de neden TFT ekran var çok kötü değil mi o ekran teknolojisi? Benim aldığım tablet bile IPS. Çözünürlükte daha yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı