B550 mi X570 mi?

Guc girislerini nasil kullaniyorsun hocam benim Power Supply'de 4+4 var sence kullanabilir miyim öyle riski var mi?
8+4 kullanıyorum şu an ben. 4+4 sorun olmaz diye düşünüyorum ama oc falan yapılacaksa doldurmanız önemli.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.
Şu an hangisi birbirinden daha iyi tam olarak bir bilgim yok ama ikisi de VRM olarak çok iyi. TUF GAMING B550-PLUS'ın VRM'leri PRIME X570-P ile tamamen aynı. Eğer sistemindeki kasada ARGB fanlar varsa ve CPU soğutucun ARGB olursa bunun için 2 tane ARGB girişi gerekecek, B550-A PRO'da 2 adet ARGB girişi var, TUF GAMING B550-PLUS'ta ise 1 adet.

8+4 kullanıyorum şu an ben. 4+4 sorun olmaz diye düşünüyorum ama OC falan yapılacaksa doldurmanız önemli.

OC gerek duymuyorum hocam oyun amacli kullanicagim icin sadece kafama takilan ne kadar saglikli olur 4+4 pin onu dusunuyorum.

Fiyatlarida ayni ikisini de 1200 buldum. Birkaç ozellikle Gaming B550-PLUS daha iyi gibi duruyor, tek yani mikro ATX olmasi. B550-A PRO ise ATX. Mikro ATX ve ATX olmasinin cok bir onemi var mi ki.

.
.
Iki anakarttan sizce hangisi alinmali.

Son düzenleme:
Şahsi görüşüm X570 yönünde, mimarisi bence daha iyi bende anakart değiştireceğim inşaallah aklımdaki model; Asus ROG Strix X570-F Gaming
hocam ben de rog strix X570-F ile rog strix B550-E arasında kaldım alabildin mi memnun musun anakarttan? hangisini önerirsin

@zaidov.1 almadım hocam. Uzun bir süredir bilgisayarlar ile ilgilenmiyorum ama ikisi arasından B550-E derim.
Uzun bir süredir ilgilenmediğim için güncel parçalardan haberim yok, başkasına sormanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…