B550 mi X570 mi?

Stabilite için 8+4 Pin'in hepsinin doldurulması gerek, öbür türlü ben önermiyorum. Doldurulmasa bile 8 pin ile 384 Watt güç sağlayabilirsiniz ama onun havası ayrı :D. B550 chipsetli anakart almak bu yüzden iyi olabilir. İllaki Prime X570-P gibi bir anakart alayım diyorsan git TUF Gaming B550-PLUS al. Tamamen aynı anakart, sadece chipseti farklı. 1500 ₺ verebiliyorsan Mag B550 Tomahawk al, keyfine bak.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.
Şu an hangisi birbirinden daha iyi tam olarak bir bilgim yok ama ikisi de VRM olarak çok iyi. TUF GAMING B550-PLUS'ın VRM'leri PRIME X570-P ile tamamen aynı. Eğer sistemindeki kasada ARGB fanlar varsa ve CPU soğutucun ARGB olursa bunun için 2 tane ARGB girişi gerekecek, B550-A PRO'da 2 adet ARGB girişi var, TUF GAMING B550-PLUS'ta ise 1 adet.

8+4 kullanıyorum şu an ben. 4+4 sorun olmaz diye düşünüyorum ama OC falan yapılacaksa doldurmanız önemli.

OC gerek duymuyorum hocam oyun amacli kullanicagim icin sadece kafama takilan ne kadar saglikli olur 4+4 pin onu dusunuyorum.
Şu an hangisi birbirinden daha iyi tam olarak bir bilgim yok ama ikisi de VRM olarak çok iyi. TUF Gaming B550-PLUS'ın VRM'leri Prime X570-P ile tamamen aynı. Eğer sistemindeki kasada ARGB fanlar varsa ve CPU soğutucun ARGB olursa bunun için 2 tane ARGB girişi gerekecek, B550-A PRO'da 2 adet ARGB girişi var, TUF Gaming B550-PLUS'ta ise 1 adet.

Fiyatlarida ayni ikisini de 1200 buldum. Birkaç ozellikle Gaming B550-PLUS daha iyi gibi duruyor, tek yani mikro ATX olmasi. B550-A PRO ise ATX. Mikro ATX ve ATX olmasinin cok bir onemi var mi ki.

.
.
Iki anakarttan sizce hangisi alinmali.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı