B550-PLUS ve Corsair Vengeance uyumlu mu?

Makaleler
1
Merhabalar, iyi Sosyaller. Anakartım ASUS Prime B550-PLUS. Bu da desteklediği RAM listesi. Benim almayı düşündüğüm RAM ise şu. Tam olarak kodları uyuşmuyor gördüğüm kadarıyla. Bu bir sorun teşkil eder mi? @crazyreign daha önce konumda RAM için seni etiketlediler hocam, ona dayanarak sana da sorayım ekstradan. @crazyreign hocam konuya baktığında bu RAM için OC yapılabilir mi, soğutması iyi midir? Baktığımda 4000MHz kadar çıkabildiği, soğutmasının olduğu bilgileri yer alıyor. Bu konularda bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim. Aksi takdirde yeni konu açabilirim sorun olmaz, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam CL20 sizin attığınız hemen hemen aynı fiyat.
O.C. yapamazsın LPX ramlerle. Bende var 2933MHz den 1MHz öteye gitmiyor. O.C. yapacaksan Ballistix al.
Teşekkürler bir de onları araştırayım ben o zaman. Kafamda 3600MHz, CL16 olarak RAM kullanmak var. Default olarak bu değerlere sahip bir RAM seçmem daha mı sağlıklı olacaktır.

Dediğim gibi Ballistix'ler olabilir. Ama O.C. yapacak adam LPX almamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…