B550 Tomahawk BIOS güncellerken ekran yok

Hamza Terzi

Kilopat
Daha fazla  
B550 Tomahawk anakartımın BIOS'una güncelleme gelmiş, dolayısıyla güncellemeyi MSI Dragon Center'dan kur tuşuyla başlattım. PC yeniden başlarken VGA ışığı yandı ama sanki arka planda güncelleştirmeyi yüklüyor gibi ekran yok şu anda. Ne olmuş olabilir? BIOS güncellemesi olduğu için kapatamıyorum.
Bekliyorum şu anda bir değişiklik olmasını.
B550 Tomahawk anakartımın BIOS'una güncelleme gelmiş, dolayısıyla güncellemeyi MSI Dragon Center'dan kur tuşuyla başlattım. PC yeniden başlarken VGA ışığı yandı ama sanki arka planda güncelleştirmeyi yüklüyor gibi ekran yok şu anda. Ne olmuş olabilir? BIOS güncellemesi olduğu için kapatamıyorum.
Bekliyorum şu anda bir değişiklik olmasını.

Yani bir anakartta BIOS yüklemek bu kadar mı olaylı olur ya.

Dosya Ekleri

• IMG_20201111_004923.jpg
    IMG_20201111_004923.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20201111_004930.jpg
    IMG_20201111_004930.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Emin değilim BIOS güncellemesini devamlı BIOS ayarlarına girerek yapıyorum ekrana bakarsak hiç başlamamış gibi duruyor.

Sol üstte beyaz çizgi var sadece ya işin kötü kısmı Dragon Center'da indirme aşamasında içeri gidip geldim durum bu.
Sol üstte beyaz çizgi var sadece ya işin kötü kısmı Dragon Center'da indirme aşamasında içeri gidip geldim durum bu.

Gerekirse sabaha kadar böyle açık kalsın sabah servispointi arayıp danışayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı