B550M-C CSM 13.07.2021 BIOS güncel mi?

Dosya Ekleri

• 16810738168732429827500719367173.jpg
    16810738168732429827500719367173.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 72
Hocam eğer Windows'ta bitlocker disk şifrelemesi kullanıyorsanız bunu devre dışı bırakmanız gerekiyor. Adımlar:

Denetim masasını açın ve sistem ve güvenlik seçeneğine tıklayın.
BitLocker sürücü şifrelemesine tıklayın.
Korumayı askıya al seçeneğine tıklayın.
BitLocker sürücü şifrelemesi penceresinde, evet butonuna tıklayın.
BIOS güncellemesini tekrar deneyin

Hocam eğer Windows'ta BitLocker disk şifrelemesi kullanıyorsanız bunu devre dışı bırakmanız gerekiyor. Adımlar:

Denetim masasını açın ve sistem ve güvenlik seçeneğine tıklayın.
BitLocker sürücü şifrelemesine tıklayın.
Korumayı askıya al seçeneğine tıklayın.
BitLocker sürücü şifrelemesi penceresinde, evet butonuna tıklayın.
BIOS güncellemesini tekrar deneyin.

Hocam teşekkür ederim BIOS Update yaptım ancak fotoğraftaki sürücüleri nasıl yapacağım BIOS Update gibi flash gerekiyor mu?
1681075234001.png

Çok teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için iyi geceler.
Merhaba, ben de hazır sistemde çift m2 li olduğu için bu anakartı almak zorunda kaldım mecburiyetten. Anakartla ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba, benim sistemin daha elime geçmedi gelince ben de yukarıdaki şekilde bios güncellemesi gerekiyorsa yapacağım. hayırlı olsun.

Merhaba, ben de hazır sistemde çift M.2'li olduğu için bu anakartı almak zorunda kaldım mecburiyetten. Anakartla ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba, benim sistemin daha elime geçmedi gelince ben de yukarıdaki şekilde BIOS güncellemesi gerekiyorsa yapacağım. Hayırlı olsun.

Eyvallah hocam. Hayır 1 aydır sistemi kullanıyorum bir sıkıntı yok şükür memnunum anakarttan ancak ileride değiştireceğim. Daha güncel ve soğutma bloğu bulunan oyun için tasarlanmış bir anakarta geçiş yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı