Gigabyte B550M DS3H 1.4 ve Apacer Panther 240GB SSD'ye sahibim. Normalde 10 saniyede falan, Fast boot açınca 5 saniyede falan açılıyor. Açınca ne oluyor? Zararı var mı?
O da UEFI'dan halledilir zaten. Ben de fast boot kullanıyorum dediğiniz gibi BIOS'a girilmiyor.Zararı yok açabilirsiniz, sadece fastboot aktifken BIOS ekranını pas geçer, BIOS'a giremeyebilirsiniz.
O da UEFI'dan halledilir zaten. Ben de fast boot kullanıyorum dediğiniz gibi BIOS'a girilmiyor.
O da UEFI'dan halledilir zaten. Ben de Fast boot kullanıyorum dediğiniz gibi BIOS'a girilmiyor.
Hocam ne gibi bir cevap? Fast boot açınca neredeyse bastığında beraber açılıyor. Sanırım bende acık tutacağım.Boot ekranından da bios'a girilebiliyor çoğu anakartta onu kontrol ederseniz hiçbir eksi yanı kalmaz. Ayrıca sonucu da belirtirseniz sevinirim bende aynı anakartı kullanıyorum. Fastboot açmayı unutmuşum, sizin cevabınıza göre açacağım.
Valla hocam denemedim ancak altta hani F12:Boot Option falan yazıyor ya orası hemen 2 saniye gözüküp gidiyor. Ben shift+yeniden başlat ile giriyorum.Boot ekranı aracılığıyla bios'a giriş yapabiliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.