Çözüldü B550M DS3H M.2 SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhsinbr

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2X8 gb doğ 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
MLD 300 500 GB NVME SSD
Ekran kartı
Rx580
Anakart
B550m ds3h
İşlemci
Ruşen 5 5500
Merhaba. Daha önce 128 GB SATA SSD kullanıyordum fakat kasa degistirdim ve M.2 SSD aldım diğer SATA SSD'yi çıkarmadan M.2 SSD'ye Windows 11 falan kurdum. 1 2 gün uğraştım işte SATA sadece takılıydı. Yeni kasa alınca SATA şartı ablamın notwbookuna taktik ve anakartına sadece M.2 SSD takılı kaldı PC'ye start verdim bıksa attı direk boot ayarlarına baktım ve M.2 SSD görünmüyordu çıkar tak yaptım M.2'yi tekrar görmedi sonra format USB'si taktim M.2 SSD orada görünüyordu format ekranında kontrol etmek için format SSD'si takmıştım bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradaki gibi yeniden EFI bölümü oluşturmayı deneyin.

Hocam UEFI kurdun calisti cok sağ olun.

Konuyu nasıl kilitleyeceğim?
Yüksek ihtimal EFI M.2'ye değil de SATA diske kuruldu. Bunu sadece CMD üzerinden çözebilirsiniz ama karmaşık. Sıfır kurulum yapmanız daha doğru olur.

Hocam her türlü SSD'ye kurulu oyunlar falan gidecek değil mi? Yanı M.2'ye yeni kurulum yapmam gerek? Eğer dediginiz gibi CMD'den düzeltince dosyalar gitmiyorsa öyle yapayım gidiyor mu?

Hocam UEFI kurdun calisti cok sağ olun.

Konuyu nasıl kilitleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı