B550M-K Bilgisayar açılırken "Scanning and repairing Drive (C:)..." hatası

ArdaOzdmr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzik Öğretmeni
RAM
16 GB 8x2 DDR4
SSD veya HDD modeli
KINGSTON SNV2S1000G 1GB SSD
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6700XT
Anakart
ASUS PRIME B550M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz
Arkadaşlar merhaba, bir hafta önce yeni bir sistem topladım. Bir kere mavi ekran hatası aldım bilgisayarı açarken sanırım tuşa çok hızlı bas çek yaptığım için. bilgisayarım gayet iyi ve sıkıntısız çalışıyor fakat bilgisayarı her açtığımda önce "To skip disk checking, press any key within 9 second(s)." diyor eğer hiçbir tuşa basmazsam ardından "Scanning and repairing Drive (C ..." diyor. HD Tune ile SSD taraması yaptım ama herhangi bir sorun bulamadım. Teşekkür ederim.

1683583231856.jpeg

1683583252141.jpeg

1683583752750.png

Arkadaşlar merhaba, bir hafta önce yeni bir sistem topladım. Bir kere mavi ekran hatası aldım bilgisayarı açarken sanırım tuşa çok hızlı bas çek yaptığım için. Bilgisayarım gayet iyi ve sıkıntısız çalışıyor fakat bilgisayarı her açtığımda önce "to skip disk checking, press any key within 9 second(s)." diyor eğer hiçbir tuşa basmazsam ardından "scanning and repairing Drive (C..." diyor. HD Tune ile SSD taraması yaptım ama herhangi bir sorun bulamadım. Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1772081

Eki Görüntüle 1772082

Eki Görüntüle 1772089
Windows + r tıkla Regedit yaz enter da açılan pencereden hkey_local_machıne \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager kısmına gir boot execute ye çift tıkla oradaki değeri tamamen sil uygula de bakalım çözülüyor mu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı