B550M-K BIOS 3002 güncellemesi nasıl yapılır?

squexs

Decapat
Daha fazla  
Anakartım B550M-K 07/03/23 4 gün önce anakartıma yeni BIOS sürümü geldi. Dosyayı indirdim, nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca güncellediğimde kayıtlı BIOS ayarlarım silinir mi?

Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası.
usbye atmadan olmuyormu hocam ?
ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ?

usbye atmadan olmuyormu hocam ?
ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ?
ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde.

USB'ye atmadan olmuyor mu hocam?
Ve BIOS ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yok mu?

USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde.

Bununla işiniz yok.

USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Bununla işiniz yok.

Hocam profile#1 ayarları var şu an eğer bu profil silinmiyor ise sorun yok tekrar BIOS'a geçer defaulttan profile1 ayarlarına alırım siliniyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı