usbye atmadan olmuyormu hocam ?Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası.
ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde.usbye atmadan olmuyormu hocam ?
ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ?
USB'ye atmadan olmuyor mu hocam?
Ve BIOS ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yok mu?
Ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde.
USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye
Bununla işiniz yok.
nasıl kayıt ediliyor bilmiyorum kısa anlatsanız iyi olurBen silinmeyecegini düşünüyorum ancak BIOS ayarlarıni USB'ye de kaydedebiliyorsunuz. Sağlam olması için USB'ye de kaydetmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.