Strow
Hectopat
Bu anakarta maksimum 4x32(128GB) 4600MHz DDR4 RAM takılabilir. Maksimum verim için 4600MHz RAM almanızı öneririm.
evetde 4000 mhz buldum uygun fıyata uymaz dıyenler var ve 4600mhz pahalıdırBu anakarta maksimum 4x32(128GB) 4600MHz DDR4 RAM takılabilir. Maksimum verim için 4600MHz RAM almanızı öneririm.
Pahalı olabilir ancak daha performanslıdır, ayrıca AMD işlemciler RAM'in MHz değerinin yüksek olmasına bayılır. Aksini düşünen varsa bıraktığım linkten bakabilir.evetde 4000 mhz buldum uygun fıyata uymaz dıyenler var ve 4600mhz pahalıdır
yok buna sıparıs verdım amacım ram bellek alcam 4000mhz alsam uyumlumu bnıraz kaısıkPahalı olabilir ancak daha performanslıdır, ayrıca AMD işlemciler RAM'in MHz değerinin yüksek olmasına bayılır. Aksini düşünen varsa bıraktığım linkten bakabilir.
PRIME B550M-K - Tech Specs|Motherboards|ASUS USA
Detailed specification of PRIME B550M-K Tech Specsï¼CPU: AMD AM4 Socket for AMD Ryzen⢠5000 Series/ 4000 G-Series/ 3000 Series Desktop Processors *<br>* Refer to <a href="http://www.asus.com">www.asus.com</a> for CPU support listãCPU:AMD AM4 Socket for AMD Ryzen⢠5000 Series/ 5000 G-Series/...www.asus.com
Olur ama anakartı ve RAM modülünü maksimum verimde kullanmamış olursun.yok buna sıparıs verdım amacım ram bellek alcam 4000mhz alsam uyumlumu bnıraz kaısık
tmm sorun yol uyumluysa 400 mhz alcam bana yeter 4600mhz pahalaır ram bellekOlur ama anakartı ve RAM modülünü maksimum verimde kullanmamış olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.