B550M-K vs B450M-PRO

RTX 3070 düşünüyorum S2H B450 düşük değil mi sizce de

ASUS'un M-K serisi rezalet.
B450M S2H öneririm.

B450M-A PRO Max'de VRM soğutma yok.

Öbüründe de var? :D
Bunu öneririm eğer mATX bir sistem kurmuyorsanız ;

mATX kuruyorsanız kesinlikle bu ;

mATX değil

İki anakarta da o kadar para verilmez, iki model de iyi değil. PRIME B550M-K boş bir model, 4 RAM slotu ve 2 M.2 slotuna sahip olması haricinde herhangi bir iyi yanı yok, adamlar ARGB girişini bırak RGB girişi bile koymamışlar 🤣. VRM konusuna girmiyorum bile. Daha çok kurumsala hitap eden bir model gibi olmuş açıkçası, her neyse, önermem.
TUF B450M-PRO GAMING'e de 1000 ₺ vermek cidden büyük bir hata, çünkü hak etmiyor o fiyatı. Ayrıca B450 chipsetli anakartlara bu bütçede bakılmaması lazım, bir de seçtiğin model de iyi değil çok, hani B450 Pro4 olsa gideri var yine.
Söylemeyi sevmiyorum ama bütçe yükselt, B550M PRO-VDH WIFI öneririm en aşağı, sağlam anakarttır kendisi, PRIME B550M-K'yı tokatlar.

İki anakarta da o kadar para verilmez, iki model de iyi değil. PRIME B550M-K boş bir model, 4 RAM slotu ve 2 M.2 slotuna sahip olması haricinde herhangi bir iyi yanı yok, adamlar ARGB girişini bırak RGB girişi bile koymamışlar 🤣. VRM konusuna girmiyorum bile. Daha çok kurumsala hitap eden bir model gibi olmuş açıkçası, her neyse, önermem.
TUF B450M-PRO GAMING'e de 1000 ₺ vermek cidden büyük bir hata, çünkü hak etmiyor o fiyatı. Ayrıca B450 chipsetli anakartlara bu bütçede bakılmaması lazım, bir de seçtiğin model de iyi değil çok, hani B450 Pro4 olsa gideri var yine.
Söylemeyi sevmiyorum ama bütçe yükselt, B550M PRO-VDH WIFI öneririm en aşağı, sağlam anakarttır kendisi, PRIME B550M-K'yı tokatlar.
OC derdim yok aslında yine de MSİ mı tercih etmeliyim?
Hepinize tek tek teşekkür etmek yerine buraya yazıyorum herkese önerileri ve tavsiyeleri için teşekkür ediyorum. Büyük ihtimalle B550M PRO-VDH WIFI modelini satın alacağım

OC derdim yok aslında yine de MSİ mı tercih etmeliyim?
Kesinlikle. VRM sadece bi' tane iyi yanı, daha çift M.2 slotu olması avantajı var(TUF B450(M)-PRO ve diğer çift M.2 slotlu B450 chipsetli anakartlarda ikinci M.2 slotu 2000 MB/saniye bant genişliğine [PCIe 3.0 x2 veya PCIe 2.0 x4] sahip oluyorsun, B550 chipsetli anakartlarda işlemci ve chipset arasındaki link PCIe 3.0 olduğu için -B450'de PCIe 2.0- bu sorun yok), çift RGB ve ARGB girişi olması avantajı var, her türlü avantajdasın yani.
Eski köye yeni adet gelsin. B450 chipsetli anakartların yüzüne bakma, birazcık para koymaya çalış, B550M PRO-VDH WIFI veya alabilirsen MAG B550M BAZOOKA al.
MAG B550M BAZOOKA zaten B550M PRO-VDH WIFI'ın üst modeli gibi, VRM soğutması falan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı