B550M-K vs B550M-K ARGB

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Sırf ARGB destekliyor ve 500MHz daha fazla diye 200TL ve 2 adet RAM giriş slotundan feragat edeceğim. Sizce mantıklı olur mu? Anakart 2. el almamaya korkuyorum ve sıfırlarıyla arasında çok fark olmadığını da gördüm. Benim 2 adet RAM'im var ki 16 GB RAM uzun süre yeterli olur gibi. Tavsiyeleriniz nedir? Bu iki kart tam fiyat performans gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARGB önemliyse evet tercih edilebilir. Bende de bu anakart var ama ARGB özelliğini kullanmıyorum. Geçen aylarda kampanya ile B550M-K ARGB 2750TL ye aldım diyebilirim. Bankanın bonusları güzel iş yapıyor.
Uygunundan B550 almak istersen şu ürüne bakabilirsin.

Hangi işlemci için alıyorsunuz.
Ryzen 5 5600

ARGB önemliyse evet tercih edilebilir. Bende de bu anakart var ama ARGB özelliğini kullanmıyorum. Geçen aylarda kampanya ile B550M-K ARGB 2750TL ye aldım diyebilirim. Bankanın bonusları güzel iş yapıyor.
Hocam Asus ve MSI dışına çıkmak istemiyorum

Anakart icin bütçeniz nedir?
3000Tl

Argb tam olarak ne için kullanıyor hocam şuan ki anakartım Argb desteklemiyor ama kasa fanların yanındaki şeridlerin ledleri yanıyor ışıklı ışıklı

Son düzenleme:
Hocam 3K az değil mi?
Hocam bu anakart benim için yeterli ve 3k yetiyor. Daha fazla vermeme gerek yok. Rtx 3070, ryzen 5 5600, Kingston fury renegade 500gb, Samsung 970 Evo plus 250gb, 750w power var. Pcle 4.0 desteği ve MHz i yüksek olan bir anakart olsa bana yetmez mi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı