YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Evet arkadaşlar, bilgisayarı açtığım zaman BIOS'a atıp duruyor sistem özellikleri: RX 580 4 GB. 11400F. 8x2 RAM. B560M-PLUS TUF Gaming. PSU Corsair sv600. BIOS'u güncelleyin yazmayın, güncelledim. Teşekkürler.
Evet arkadaşlar, bilgisayarı açtığım zaman BIOS'a atıp duruyor sistem özellikleri: RX 580 4 GB. 11400F. 8x2 RAM. B560M-PLUS TUF Gaming. PSU Corsair sv600. BIOS'u güncelleyin yazmayın, güncelledim. Teşekkürler.
Çözüm YiğitSRN 28 Nisan 2021 Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. YiğitSRN dedi: Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Intel Memory and Stroage. İsteyen arkadaşlar yararlanabilir.
Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. YiğitSRN dedi: Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Intel Memory and Stroage. İsteyen arkadaşlar yararlanabilir.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.975 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 28 Nisan 2021 #2 Depolama birimini okumuyor büyük ihtimalle. Veya başlatma seçeneklerinde ilk sırada mı HDD veya SSD niz? Bir kontrol edin ufak bir hata bile sıkıntı çıkarabiliyor. Artı 0 Eksi
Depolama birimini okumuyor büyük ihtimalle. Veya başlatma seçeneklerinde ilk sırada mı HDD veya SSD niz? Bir kontrol edin ufak bir hata bile sıkıntı çıkarabiliyor.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 28 Nisan 2021 #3 Boot edemiyordur Boot menüsüne girip Boot device seç. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 28 Nisan 2021 #4 Boot Menu'ye gir. Windows Boot Manager varsa başa al. Artı 0 Eksi
KS KS YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #5 cilgincocuk34 dedi: Boot edemiyordur Boot menüsüne girip Boot device seç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar düzelttim, fakat HDD görmüyor. Artı 0 Eksi
cilgincocuk34 dedi: Boot edemiyordur Boot menüsüne girip Boot device seç. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar düzelttim, fakat HDD görmüyor.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 28 Nisan 2021 #6 SATA portunu değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. YiğitSRN dedi: Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Intel Memory and Stroage. İsteyen arkadaşlar yararlanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. YiğitSRN dedi: Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, Intel'in yapmış olduğu driverı indirip problemlerimi ortadan kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Intel Memory and Stroage. İsteyen arkadaşlar yararlanabilir.