B650 anakartta 9800x3D çalışır mı?

Son attığınız gayet hoşuma gitti, msi olması da güzel. 750w yeterli olur diyorsanız sizden bir havalandırması güzel kasa ve ram önerisi alabilir miyim?

Lancool 216 bende var, cok memnunum, incelemelerde ust siralardaydi ben alirken. 207 sonra cikmis ve kompakt bir kasa. Ebatlarina bak ama cok ilginc bir sekilde en pahali kasalarin bile sogutma performansi acisindan onune geciyor. Gamers Nexus testlerini yapti, absurt bir performansi var, istersen youtube kanalina bak gamers nexus'un.

Ram icin net bir onerim yok, cok değişen bir şey de yok. Dual channel 6000 mhz cl30 olsun.

Bu arada forumda raijintek ponos adli kasa oneriliyordu, fiyati uygun attiklarimdan ama benim tecrubem yok kasayla ilgili. Istersen incelemelerine bak, kafana yatarsa al.

Çok teşekkürler inceleyeceğim..

Anakartin limit koyması ne demek anlamak istersen asagidaki konuyu hizlica oku, daha yeni oldu.

Konuştuğumuz msi anakartında böyle bir sorun olmaz değil mi?

Ilk elden tecrubem yok ama hardware unboxed verilerine baktim, attiklarimda yok. En agir sartlar altinda 7950x'i besleyebiliyorlar.

Hayir hocam tam tersi, kirmizi olanlardan uzak duracaksin ve bu listede butun anakartlar yok.

360'lık bir soğutucu düşünüyorumyeterli olur değil mi?
Anakartta soğutma sorunu olur sadece o zaman?

360'lık soğutucuya fazla para verkmektense

Şu tarz kule tipi alıp kullanabilirsin artan parayı tekrar anakarta veya başka ekipmanlara eklersin tabii kasanda önemli bu soğutucu 157 mm.

Msi b650 yi alt da görünce en iyilerden sandım ondan sordum teşekkürler
Maalesef, yukari ciktikca cep yakiyor. Ulkemizde anakart cesitliligi de az, fiyatlari da pahali. En kotu anakartlar 5k falan, neredeyse islemci fiyatinda.

Ben size attiklarimi baska birine atmak icin elle secmistim, fiyat olarak uygun olup da islemcinin performansini baltalamayacak anakartlar. Yukaridaki anakartlari da bu fiyatlara bulabilirseniz ne ala, bakin akakceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…