Çözüldü B650 M-K anakartın BIOS'unda ayar yaparken sistem dondu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar B650 M-K anakartımda Core Performance Boost'u az önce Auto'dan disabled yaptım ve PC 20 dk'dır dondu kaldı. Ne yapmam gerekiyor fişini söksem başıma bela olur mu?

Çözüm
BIOS güncel değil.
Anakartın bu model ise en güncel BIOS dosyanı indir update et. Sonra BIOS'a gir restore defauls save yap. Bilgisayarı normal aç. Sonra reset atıp BIOS'a gir istediğin ayarları yap ve gelişmeleri bildir.
Arkadaşlar B650 M-K anakartımda Core Performance Boost'u az önce Auto'dan disabled yaptım ve PC 20 dk'dır dondu kaldı. Ne yapmam gerekiyor fişini söksem başıma bela olur mu?
Reset at sorun olmaz.

Reset at sorun olmaz.
Hocam bir sorun çıkmadı fakat bugün yine biosta bir kaç ayar yaptım sorun olmadığı halde core performance boostu disabled yaptığım an pc donup kalıyor hiç bir müdahale edemiyorum sadece core performance boostta yapıyor bunu neden yapar işlemci alma raddesine geldim halbuki daha yeni aldığım 2 aylık 7500f

BIOS güncel değil.
Anakartın bu model ise en güncel BIOS dosyanı indir update et. Sonra BIOS'a gir restore defauls save yap. Bilgisayarı normal aç. Sonra reset atıp BIOS'a gir istediğin ayarları yap ve gelişmeleri bildir.

Çözüm
BIOS güncel değil.
Anakartın bu model ise en güncel BIOS dosyanı indir update et. Sonra BIOS'a gir restore defauls save yap. Bilgisayarı normal aç. Sonra reset atıp BIOS'a gir istediğin ayarları yap ve gelişmeleri bildir
Hocam çok teşekkür ederim sorunum düzeldi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı